Toysdaily 玩具日報

[分享討論] ThreeA 話題集中討論

回復 118# codianno

Taobao always no stock....or no reply, any idea ching?:65:
7仔有得訂7 bones Queeny,
雖然同7 bonesTK 都係賣US$120,
但訂價竟然要$108X!!
全港獨市......無奈!!
...
toyman 發表於 10-2-2012 11:29 PM

唔覺需要門市, 想買上官網就ok 啦, 玩完發覺件figure 有問題寄返去就得, 出o既貨有defects 佢又可以憑資料寄返比你. 攪得門市如果出限量版d人就會話點解唔可以排隊買,
咁咪又出現排隊幫~
請問各位大大,如果上廣州去當地既模型店買3a嘢,會唔會有問題呢?因為小弟搵到廣州有家店售賣3a嘢,又有地址!想上去看看喎!
想問下各位兄弟,如果3A送figure到會員地址無人收貨,會否可以轉第二個時間先送或送到第二個地址?(因小弟登記會員時用左家中地址):shy:
小弟有幾個問題想問下呀~
黎緊 METAL GEAR REX 話o係march 2nd開售,即係香港時間幾點呀??
我今年冇入3AA,到時有冇得o係bamba訂GA??
thx ching
大家好,I因為mg rex而新加入:43:/
想知多d關於3A既野
見佢其他人偶係咪佢地自己野黎?但又點解整mg rex又唔係佢地自己ver嫁呢:30:
各位C兄好...非常興奮可以在這平台分享交流...了解最新動態
當初諗住開始入HT抗...但一見到3A野就對HT無唒feel
這款Metal Gear見到雞旺又有得訂。3A又開始多了一間有得訂。
我都見都雞旺地庫有得訂3A產品,
但從未見過嗰間店舖有3A產品賣過!!
唔知間舖是否從3A直接攞貨??
點解唔到便利訂?穩陣d por!

唔知間舖是否從3A直接攞貨 ...
toyman 發表於 12-3-2012 12:57 AM
點解唔到便利訂?穩陣d por!
bababa 發表於 12-3-2012 03:43 AM

最穩陣應該係去HT訂:78:
唔知間舖是否從3A直接攞貨 ...
toyman 發表於 12-3-2012 12:57 AM

地庫細xHobby有3A賣, 不過唔多, 入門口右邊咪有D bertie、bramble、large martin....:DD
各位C兄好...非常興奮可以在這平台分享交流...了解最新動態
當初諗住開始入HT抗...但一見到3A野就對HT無唒 ...
hongkitchan 發表於 9-3-2012 08:40 PM

我都係呀~~對HT冇晒FEEL,都賣得7788
只差戰狼300,船長,CLASSIC P未賣咋:43:
回復 132# toms110

穩陣都唔去HT喇,係返3A官網訂唔好,起碼唔洗對住HT班"黑面神",要對住佢地我情遠比多 d $:45: