Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 不滅的英雄傳奇之He-man永恆國度 (2015年2月號)

頭像被屏蔽
骷髏魔, 辣魔, 蛇王我都係會儲的. 三方軍隊都係好特別.
我諗最多手下的係骷髏魔吧!! 如果出埋蛇山就正.
今年我諗會出骷髏頭堡吧....
我都好鐘意He-man,尤其是Ram Man, Mekaneck, Two Bad,但可能係技術問題(彈弓腳,伸縮頸,旋轉腰),所以佢地至今仍未出現;如果佢地真係唔推出,必定係這個系列同一眾粉絲的遺憾!:no:
頭像被屏蔽
應該唔會的,不過鐵頭同雙頭怪我都好鍾意。

15/2 Sale Items Pre-Order

(1) Sorcercess (原本是1月份item~ delate到2月)

(2) Fisto (鐵拳)

(3) Fearless Photog

另外Shawdow Weaver (魔法師)係年訂贈品~
所以暫時not for sale! 有心買既朋友睇怕要等等~
另外Shawdow Weaver (魔法師)係年訂贈品~
所以暫時not for sale! 有心買既朋友睇怕要等等~
玩具烈士-奇雲 發表於 16-2-2012 01:25 AM

所有年訂贈品都唔會reissue的
所有年訂贈品都唔會reissue的
cantona 發表於 16-2-2012 03:08 PM

咁都無計~  但要年訂就真係唔值!   唯有外求吧~
頭像被屏蔽
暫時今年看中的係
三隻蛇黨手下, 鐵拳, 鷹獅獸, 臭油鼠....龍人應該唔入....

你們說的  Shawdow Weaver (魔法師 係邊隻呀?

另外, 我入了wind raider了.!! 無諗過motuc會入得這麼貴的.
但我玩上手部戰艇好正.....好滿足!! 希望佢會出骷髏魔黨圓形那些戰艇.....我看到wind raider個盒有畫到.....骷髏魔, 妖女阿蓮同埋另一個手下坐住圓形戰艇追住he-man的wind raider....
好正....

究竟邊個騎鷹獅獸?:?
頭像被屏蔽
新版卡通係骷髏魔手下一人騎一隻的。
但佢地係獸人招喚出來的,獸人有這本事可以操控所有野獸,
包括三面人的獸面人狀態。

好耐無update到資料~  近排的入手也沒有更新!
updated番一下先
March

Kobra Khan

由於貨品出現問題,以致開訂不到十分鐘就soldout了~ 期待稍後重售!
April

4月份開始Mattel MOTU開始間斷地係不同款式中附送經典漫畫,仿傚昔日的玩具~ 令FANS更能回味經典的味道。而第一炮就由Thunder Punch He-man開始~ 而呢一隻He-MAN也打碌破一向慣例有盾牌及營造火焰拳效果配件,再加上電鍍的盔甲,雖然He-man已先後推出多款造型,但呢一隻又豈能不入!?

配件及comics book

April

4月份除左Thunder Punch He-man之外~ 仲有一隻從未曾推出玩具figures的Draego-Man~  以前睇卡通我對呢隻角色印象不深,再加上未推出玩具,令我對他新鮮度倍增。呢一隻可說是大件夾低食~ 不單佔全個包裝位置,再加上一對龍翼與尾巴,手持一把火焰劍,一直喜歡中世紀故事的我自然就覺得呢隻好有氣勢! 個人比90分啦~
各位唔知有邊度可以買番新版骷髏頭魔支杖(淨魔杖)呢?
我個支整斷左...
各位唔知有邊度可以買番新版骷髏頭魔支杖(淨魔杖)呢?
我個支整斷左...
kevchan1103 發表於 22-5-2012 12:24 PM

你可以買Loose或是補買多一隻~ 之前都減過價! 就算武器pack我估會出權仗機會較少!