Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 不滅的英雄傳奇之He-man永恆國度 (2015年2月號)

i do have the bee and robot for the good guys!
good old days!
i do have the bee and robot for the good guys!
good old days!
回復 4# 玩具烈士-奇雲
好熱血既he-man post, 已經好耐無見奇雲兄出post.
其實panthor, 個頭都算係新雕既, 係body重用.
今次係無毛毛版, 但係唔排除遲d會有 (都係mattel一貫作風)

題外話, 我覺得你電視機上既super powers同樣吸引.
回復  玩具烈士-奇雲
好熱血既he-man post, 已經好耐無見奇雲兄出post.
其實panthor, 個頭都算係新雕既 ...
Firewalker27 發表於 21-10-2011 05:18 PM

我都好耐無見你喎!? 近來點呀?  gathering唔出黎?
Super powers係好野真識貨~ 遲d多少少時間post埋DC同MARVEL玩具一齊分享下la~
回復 19# 玩具烈士-奇雲
屋企有個1:1, 有排都唔得閒, 仲要cut 玩具budget, 要慢慢淡出玩具界. hahaha
poison post!!:59:
無玩he man玩具,但細個有睇過,所以都入黎支持下!:handshake:
無玩he man玩具,但細個有睇過,所以都入黎支持下!
原罪 發表於 23-10-2011 07:28 PM

多謝原罪大支~   你都嘗試買番一隻半隻玩下! 好正~

(圖片部份更新)
回復  玩具烈士-奇雲
屋企有個1:1, 有排都唔得閒, 仲要cut 玩具budget, 要慢慢淡出玩具界. hahaha
Firewalker27 發表於 22-10-2011 11:46 AM

firewalker~  近來個個都話要淡出!  
希望你仍然keep住呢份心~ 唔好買咁多好喇~ ^^
回復 24# 玩具烈士-奇雲
心就仲有架, 不過因為屋企多左個新成員, 有d野要自動自覺取捨.
不過近來好多以前80's既玩具已經返出晒, 好多自己既怨念物已經出得7788.

同埋, 可能你到左人生既另一階段, 你就自然會明白.
人坑就唔會啦。
但會繼續睇呢個post,唔知奇雲兄記唔記得she la每集結尾…都要搵一隻怪物仔…
人坑就唔會啦。
但會繼續睇呢個post,唔知奇雲兄記唔記得she la每集結尾…都要搵一隻怪物仔…
原罪 發表於 27-10-2011 09:28 PM

更知la~  有隻大眼好似粉紅色既精靈隱藏左係幅圖到,會問觀眾: 「你搵唔搵到我係邊?」 我細個真係有搵囉~~~ wakaka!
"請骷髏頭堡賜我力量"
成套 he-man 最有印象係呢句...
仲有點解唔見 she-ra??
36韜 發表於 20-10-2011 10:46 PM

she-ra支援:77:

支持~~  ^^  呢隻she-ra係上年無華麗既宣傳下推出! (推出回響唔太大)
我覺得整體ok~ 但係個人認為Adora靚d~ 呢隻大腿有點兒粗了~ 配件多!
但裙令大腿活動力減低~   提外話: (我一直覺得佢個嘴好似謝安琪) XD
回復 29# 玩具烈士-奇雲
你講講下又有d似kay tse, XD
11月又有隻新版she-ra加座騎.