Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 不滅的英雄傳奇之He-man永恆國度 (2015年2月號)

鷹獅獸.....我見"現是 • "....有
回復  cantona
咁師兄你有冇試過收唔到貨呀?我想入多隻Battle Cat,但係又未收到之前買既貨,都唔知入唔入好 ...
cwing 發表於 6-7-2012 22:00

我試過MATTEL班PK將人地既野寄左去我度, 我既野就唔知寄左去邊, 搞左一大輪又影相又E-MAIL證明佢真係寄錯先補返D野俾我

又試過買左隻GODNESS一開盒一扭隻大脾關節即刻碎開左, 身體與腳分家, 又係影相+E-MAIL跟住補返隻俾我, 而家呢隻新既GODNESS都唔敢玩佢對腳!!

回復 137# BUSTERMACHINE

咁大鑊?咁其實如果我真係收唔到都好難證明喎.........
頭像被屏蔽
玩過咁多款美玩,最好的模就是motuc了。
以後只專心儲這系列算數。
頭像被屏蔽

剛剛看完SDCC 的相片,龍人的鞭同盾牌原來係新出的武器set入面,
似乎兩樣嘢都必買啦………因為武器set有埋骷髏魔的雙劍,好拿正。
只係想知原祖蝙蝠魔的那個紅色頭是否原盒跟埋,因為實在太型啦……

http://www.toyark.com/news/san-d ... erse-classics-6099/

希望佢出埋個骷髏頭堡同那三個假石級,比佢地企就超正啦!
回復 137# BUSTERMACHINE
godness一出已被人投訴話個joint位好易爛. mattel老馮又賴廠做得唔好, 同埋話透明件, 堅硬度會差d.
好彩我個隻無事. (knock on wood).
回復 138# cwing
寄ups就一定收到, 因為速遞有晒追蹤, 好難話會寄失.
airmail通常都要4-5個星期, 衰d有時可能會更長時間. 不過我未試過寄hk要多過6weeks 先收到. 但係寄外國, 就真係試過多過6weeks.

收唔到? 你上去matty個forum度同佢地投訴啦.
頭像被屏蔽
元祖蝙蝠魔同鷹獅獸昨晚入手,
對於我這種死忠派,
這兩隻真係夢幻極品……質素好左
回復 142# Firewalker27
最後終於收到,真係要6個星期,多謝師兄指點.咁我可以放心再入貨喇

兒時的玩Marvel玩具,現時的悲哀~ :56:
頭像被屏蔽
其實唔駛自責,因為現在出得仲正,
2013 Club Eternia Figures January - March

January: Mantena®

February: Kayo™

March: Sweet Bee™

Club-Exclusive Figure: Lodar™
頭像被屏蔽

出場啦! 出場啦!
仲以為SDCC無新角色,
原來未影姐,
昨晚鬼佬再擲上去。
媽的!! 好多新角色
最重要係…………ram man 呀!

竟然用新模大隻佬出………簡直超級極品。

希望佢 2001版本幾隻大隻角色都用這模再出啦!
頭像被屏蔽
可惜始終唔見雙頭怪的踪影………
佢又加價....

隻RAM MAN 出大SIZE 唔知要幾錢.....