Toysdaily 玩具日報

查看: 14976|回復: 92

[個人收藏] [後追多樂趣II]CM's 機動警察自組劇場版小隊

:43:

先報價,後去相~~~~~~~:78:

一號機:係OVA 1,2號版 (Brave 15) - 肥對29X
二號機:係反應裝甲版  (Brave 14)   - 煙鼠39X
三號機:係1,3 電視版  (Brave 07X)  - 煙鼠42X
AV-0 Peace Maker:OVA版,唔係合金,全膠品 - 淘大23X

:)自從7月入左一隻機動警察之後,個身就痕到不得之了!不但上網搵OVA黎睇,仲去左信和買左三隻劇場版DVD,睇完非常回味!有目小弟對劇場版非常忠愛,所以就身體力行,再入多幾隻CM合金黎玩~~~~~~

來來來......鴛鴦六七四自組小隊出場~~~~~:43:

準備出動!:71:

Go Go GO~~~~~~:43:

到左案發現場!大家各就各位!:*

機體介紹!:43:
1號機,原先係OVA版既1號機,然後就換左Brave 07X既膊頭,同埋Brave 14隨盒附送既劇場版1號頭!:he:

2號機,冇野搞過!純粹係用左2號頭!:78:

3號機,又係冇搞過,只係用左Brave 14既劇場版3號頭!:51:

全文完!多謝收睇!:64:

坐沙發。

起雙飛+起雙飛!

勁!
我都想買番隻裝甲版~~~:$
要維護公正必須要用盔甲,未來警察今天要出發
[quote]坐沙發。

起雙飛+起雙飛!

勁!
catcat 發表於 3-9-2011 05:29 PM

冇勁冇勁!玩吓0者!我呢d叫淺嘗,1/24 yamato都冇搞,個坑仲未入得哂!:67:

我都想買番隻裝甲版~~~
黑色三連敗 發表於 3-9-2011 05:31 PM

搞左佢啦!下盤可動高過其餘兩隻!煙鼠仲有呀!:71:

不過第時會唔會出油、爆膠就唔知啦!:(
benbenben4213 發表於 3-9-2011 05:31 PM

維護公正唔係要用鑽咩?:p
認真,有冇諗,拆開股關節,磨簿,就可以把V字腳。
另,1:150 大廈太細了
我都想過後追,但一盒只可變一隻,即一買就要買齊三隻,....都係諗諗先
認真,有冇諗,拆開股關節,磨簿,就可以把V字腳。
另,1:150 大廈太細了
Panzer 發表於 3-9-2011 05:56 PM

冇!如果要搞咁多,我買隻MG自己砌啦!:78:

又,1:150雖然細,但係...............你有冇吖?..........唔好追我呀.........:43:
皆旺b/f 除movie 版外全都有售
我都想過後追,但一盒只可變一隻,即一買就要買齊三隻,....都係諗諗先
W900 發表於 3-9-2011 05:57 PM

:67:就咁既........機動警察咁多個series,又TV版、又OVA版、又劇場版,版版都有小小唔同,所以...........揀一個鍾意既version先至入啦!
very good, brother~~
就咁既........機動警察咁多個series,又TV版、又OVA版、又劇場版,版版都有小小唔同,所以. ...
常威 發表於 3-9-2011 06:03 PM

有冇老翻版?:shy:
i really hope that they can release 合金版Peace Maker
有冇老翻版?
Panzer 發表於 3-9-2011 06:27 PM

honestly,收皮啦!:45:

i really hope that they can release 合金版Peace Maker
west1234 發表於 3-9-2011 07:51 PM

喎都想!其實AV-0真係幾正!高高瘦瘦,好有ZZ既感覺!:love: