Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [後追多樂趣II]CM's 機動警察自組劇場版小隊

我咪用左囉!腳鉸冇架嗎!你睇真d!
常威 發表於 3-9-2011 23:19

係喎...sor...:55:
鷹頭獅:75:鷹頭獅:75:鷹頭獅:75:鷹頭獅:75:鷹頭獅:75:
常威兄有無買兩套盒旦? 裝甲指揮車同隊長警車o岩比例喎!!!
常威兄有無買兩套盒旦? 裝甲指揮車同隊長警車o岩比例喎!!!
tonyakc 發表於 4-9-2011 12:38 AM

依家冇哂啦
指揮車做得好過隊長警車

我見啲相上面有命蛋啲人仔,但係又唔見指揮車:?

仲有呢個面相好好,但變咗男人身嘅野明
你係咪真係想要睇?我怕你會後悔喎........菊花紋!
常威 發表於 3-9-2011 10:43 PM
yes, come mon , baby !! :!
pls dont post movic star photo , thx
正帖回一野,冇睇哂成套漫晝,不過機動警察d機設就真係好正!!
指揮車做得好過隊長警車

我見啲相上面有命蛋啲人仔,但係又唔見指揮車

仲有呢個面相 ...
alchemo 發表於 4-9-2011 00:53

我覺得呢個野明做得幾好呀,眼大大,夠哂精靈:shy:
e...睇真d,常威兄你部3號機個肩膀前後調轉左:(
我覺得呢個野明做得幾好呀,眼大大,夠哂精靈
verywai 發表於 4-9-2011 04:16 AM

我覺得CM's 啲盒蛋通常都做得好好,尤其係人物,無論係機警或Macross,都交到功課。

機械人亦唔錯,大家記唔記得早幾年有一套五款嘅Katoki版高達蛋?嗰套就係CM's幫Bandai做㗎。
tonyakc 發表於 4-9-2011 12:38 AM

因為後追,所以搵唔到!只係執左兩盒人仔咋!:42:
e...睇真d,常威兄你部3號機個肩膀前後調轉左
verywai 發表於 4-9-2011 04:19 AM

有d拱既事?:@........雪!