Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [後追多樂趣II]CM's 機動警察自組劇場版小隊

i like AV-0 peacemaker the best, but CM's soft plastic made it
looks disoriented..... very disappointed
另1個考慮因素係因為佢1出自己已經買左3隻~~~~+埋鷹頭獅同山口式屋企爆晒~~~~所以之前特價都冇入
黑色三連敗 發表於 5-9-2011 01:16 PM

老黑,你入左邊幾隻呀?:D

再講,果幾隻山口掉左佢咪有位囉!橫掂山口遲d出油你都掉架嘞!:67:
Can you pm me where you got those item, which 肥對 and which floor of 煙鼠 ar
Thank You
west1234 發表於 5-9-2011 12:36 PM

p左啦!你睇下明唔明?:65:
p左啦!你睇下明唔明?
常威 發表於 5-9-2011 03:32 PM

I got it, Thank a lot:71:
去睇睇 sin this weekend
ah, how about 肥脆? are they still have them in stock?
大大d樓景好正呀!係邊樹買架?:$
老黑,你入左邊幾隻呀?

再講,果幾隻山口掉左佢咪有位囉!橫掂山口遲d出油你都掉架&#22046 ...
常威 發表於 5-9-2011 03:32 PM

我入左tv版,1-3號機 ~~~ova同裝甲版都冇~~~:43:

山口式~~~我個d冇事喎~~~:(
我入左tv版,1-3號機 ~~~ova同裝甲版都冇~~~

山口式~~~我個d冇事喎~~~
黑色三連敗 發表於 5-9-2011 03:57 PM

唔好研究,入隻裝甲版玩下先!佢隨盒有哂劇場版3個頭!而且裝甲版可動高過其他兩隻!真係居家旅行,必備良藥黎架!
:71:
唔好研究,入隻裝甲版玩下先!佢隨盒有哂劇場版3個頭!而且裝甲版可動高過其他兩隻!真係居家旅行 ...
常威 發表於 5-9-2011 04:02 PM

等我行開再望望~~~~:p
唔好研究,入隻裝甲版玩下先!佢隨盒有哂劇場版3個頭!而且裝甲版可動高過其他兩隻!真係居家旅行 ...
常威 發表於 5-9-2011 04:02 PM

i like this 3號機頭 more than TV version
">
is this only apply in 裝甲版??
I got it, Thank a lot
去睇睇 sin this weekend
ah, how about 肥脆? are they still have them ...
west1234 發表於 5-9-2011 03:37 PM

唔係呀!只有OVA版同鷹頭獅咋!你去左INS先,然後再去肥對睇都未遲啦!:78:
i like this 3號機頭 more than TV version
">
is this only apply in 裝甲版??
west1234 發表於 5-9-2011 04:20 PM

I think so!因為我只買左呢三盒,其他有冇我唔知呀!:unhappy:

係喎,上次唔記得抽水,今次一定要抽番一野先!!:p

係喎,上次唔記得抽水,今次一定要抽番一野先!!
sundaydriver 發表於 5-9-2011 05:06 PM

乜你都搞左隻1/24咩?:@可動真係好高!筍喎!
乜你都搞左隻1/24咩?可動真係好高!筍喎!
常威 發表於 5-9-2011 05:22 PM

09年買落啦:
Yamato 1/24 Patlabor 機動警察 分享

哩隻先係極品!!:!
但係超貴。。。賣晒你果四隻先買倒。。。

而且好呀渣。。。
乜你都搞左隻1/24咩?可動真係好高!筍喎!
常威 發表於 5-9-2011 05:22 PM

跪地姿勢一流!
手指全可動!
輪巢仲可以上彈,
夫復何求!!!!
:$