Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] [後追多樂趣II]CM's 機動警察自組劇場版小隊

Panzer 發表於 4-9-2011 02:21 AM

估唔到Panzer都買左三隻!:$
現在 d 玩具, 真係"後追"先係王道, 又平又抵玩~
:71:
支持多圖!
常威兄..有第2小隊但無鷹頭獅唔得O家
繼續入貨
估唔到Panzer都買左三隻!
常威 發表於 4-9-2011 10:53 AM

OVA and Griffon at office.:he:
36韜 發表於 4-9-2011 11:25 AM

冇錯!雖然CM野成日比人話問題多多,不過當價錢一跌就唔同講法!機甲創世紀既山貓號丶三一無敵我都係後追,感覺好爽!
:71:條街真百搭

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
條街真百搭

您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 14 字節系統限制: 15 到 10000 字節
Warmblood 發表於 5-9-2011 09:42 AM

...................認真好吔.......好吔:52:
後追多樂趣:43:

36韜 發表於 4-9-2011 11:25 AM

not every item can 後追 la, such as metal build 00, i really want to 後追, but the price is crazy :49:but after see 大大 pic, really want to 後追 this series tim:35:
威哥玩得好開心,搞到我都心痕痕。

喂,你有個咁靚o既景,搞番個劇場o丫!
not every item can 後追 la, such as metal build 00, i really want to 後追, but the price is craz ...
west1234 發表於 5-9-2011 12:07 PM

Go Go Go~~~~~~~好似話代理仲有好多貨!:43:
威哥玩得好開心,搞到我都心痕痕。

喂,你有個咁靚o既景,搞番個劇場o丫!
Garycharm 發表於 5-9-2011 12:17 PM

魔術兄,唔係你我都唔入呢條line!你真係居功至偉!:71:

至於小劇場黎講呢........黎講呢........等我煲多次套劇場版先.........:43:
:(late... support. :71::71::71:
Go Go Go~~~~~~~好似話代理仲有好多貨!
常威 發表於 5-9-2011 12:25 PM

Can you pm me where you got those item, which 肥對 and which floor of 煙鼠 ar
Thank You :77:
冇勁冇勁!玩吓0者!我呢d叫淺嘗,1/24 yamato都冇搞,個坑仲未入得哂!

搞左佢啦!下 ...
常威 發表於 3-9-2011 05:48 PM

另1個考慮因素係因為佢1出自己已經買左3隻~~~~+埋鷹頭獅同山口式屋企爆晒~~~~所以之前特價都冇入 :26: