Toysdaily 玩具日報

查看: 14547|回復: 16

[玩具報告] 炎神戰隊玩具報告

今次係為咗一個小朋友做嘅玩具報告, 這個小朋友3歲半, E個小朋友經常睇我同玩具影相, 最近開始對影相有興趣, 於是比咗部CASIO機佢影, 佢都經常影俾我睇, 問我意見:(, 當然係佢影佢自己果D玩具, 原本我都有諗過同佢D玩具影相同大家分享, 今天更由佢親自開口叫我幫佢做玩具報告同埋想學點做........:x(真係比佢吹漲), 其實E+嘅小朋友真係好早熟, 對比與我輩同年相比底下, 佢哋說話思維等等真係進化哂, 面對佢, 我就好似GUNDAM入面渣渣古或吉母既雜魚..., 佢就似新人頖馬沙或阿寶...., 好, 敗給他, 同佢D玩具影下相, D玩具擺位及POSE係佢要求, 信不信由你, 真係投降. 幫佢做嘅報告唔想太馬虎, 但我真係唔熟戰隊, 佢識我唔識, 好去相~:43:

先來E位小朋友最愛嘅裝備, 佢最愛紅戰士, 而佢會喺睇炎神卡通嘅時候使用ED架生打壞人怪獸(怪獸包括我:55:)
頭盔..槍...孌身電話...大炮
DSCN0673.JPG DSCN0676.JPG
DSCN0672.JPG DSCN0671.JPG

其次佢先至中意主角嘅合體機械人炎神, 順帶一提, 此炎神玩具好捱得, 任E位小朋友點攪都最多花少少, 到E+都未爛, 另外下面果架飛機頭係有子彈射出, 原本有2粒, 1粒已比佢玩到唔見咗, 幸好我有先見, 一早收起一粒....

DSCN0677.JPG DSCN0678.JPG DSCN0679.JPG DSCN0680.JPG

DSCN0684.JPG DSCN0685.JPG

DSCN0681.JPG DSCN0682.JPG DSCN0683.JPG
老實講, 影完我都覺得佢D玩具幾型, 特別那會發光出聲頭盔, 其他都會發聲的, 可能就係咁佢特別中意, 好彩佢未認識海賊戰隊, 不然我怕陪得佢多我都中埋毒.....
謝觀看:77:ZIN: [小朋友~你滿意嗎?] IMG_1677.JPG
一個唔夠4碎既小朋友可以有D咁貴既1比1玩具!?
點都好 十卜ZIN大 :)
回復 2# kit0829

唔貴架, 並唔係1:1, 係比小朋友玩, 我都唔係一定買比佢, 位小朋友要乖至有獎勵, 一定唔可以出親街都買唔可以有求必應, 會寵壞:67:
回復  kit0829

唔貴架, 並唔係1:1, 係比小朋友玩, 我都唔係一定買比佢, 位小朋友要乖至有獎勵, 一 ...
ZIN 發表於 28-9-2011 08:15 PM

對比起SHF大咁多又造得咁靚都唔係1比1:@
小朋友要乖至有獎勵-- 贊成 如果咩都買比佢既佢個價值觀就會變嫁啦:(
呢套野果然係小朋友向o既:DD
回復 5# cchong420

對於我呢 d 睇黃戰士 真係....:46:
戰隊post, 正呀zin兄!
特別鳴謝:zinson借出玩具!!:love:
支持戰隊post~~好彩我個仔對我d戰隊玩具冇興趣!
如果唔係係佢玩到殘哂有份!!
炎神D玩具真係幾型:$
之前係網見到隻G12真係好正:$
頭像被屏蔽
Thx 4 sharing ~! D相影得好靚, 好似昇咗呢咁大人向咗~
雖然炎神比較幼兒向, 但我都睇到尾, 好過天裝好多~!!
炎神玩具係正~
不過現價太貴 la
都係等無記播完, 隻炎神開始減價先入都未遲~
頭像被屏蔽
個面具唔係抽獎送果個咩?好似係非賣品黎架喎..
小朋友大分享~~~~~:DD