Toysdaily 玩具日報

查看: 26216|回復: 77

姑仔來電,聖衣神話-EX獅子座

剛剛收到旺角姑仔電話,夜小小"聖衣神話-EX獅子座"到貨可取:34:
咁快~~~~~~~~~~~:@
剛剛收到旺角姑仔電話,夜小小"聖衣神話-EX獅子座"到貨可取
babyfat00 發表於 13-10-2011 01:02 PM

i also preordered in 旺角姑仔 but in waiting list, how about u . moreover, 夜小小 is around what time le, thanks.
我頭先都去灣仔沽注問過, 我話我係後補的, 佢話有貨的, 不過無咁早, 大家可以夜D(我諗大約7點穩陣D)去睇下
我頭先都去灣仔沽注問過, 我話我係後補的, 佢話有貨的, 不過無咁早, 大家可以夜D(我諗大約7點穩陣D)去睇下
kyostanley 發表於 13-10-2011 01:30 PM

brothers, 佢話有貨的, that means we can get that at this night 6-7pm, no need to wait, right, because i am also 後補, if they really cannot let me to get EX獅子座 today, i will get back my preorder money and try to buy one from other shops as i dont want 沽注 only hold my cash and ask me to wait for a few days
kyostanley 發表於 13-10-2011 01:30 PM

無咁早意思係咪遲幾日:(

現貨貴訂價一魚
brothers, 佢話有貨的, that means we can get that at this night 6-7pm, no need to wait, right, be ...
玩具天王 發表於 13-10-2011 01:36 PM

我係有同佢講話係佢間舖訂的, 佢話會有...
其實我訂個時已經係後補, 佢都答左我話, 其實佢訂的貨係計埋後補貨的, 只不過佢驚俾唔陪貨, 所以就SET左後訂的係後補,
佢話代理俾得夠貨佢就無問題, 佢頭先話後補都有得拎, 即係應該俾得夠貨佢
無咁早意思係咪遲幾日

現貨貴訂價一魚
yugi 發表於 13-10-2011 01:39 PM

遲D即係話佢仲未收到貨, 應該要夜DD貨先會到, 所以我先話大家都係7點後去穩陣D, 費事白行又有排等,
唔好心急, 如果唔係又係益左炒家
遲D即係話佢仲未收到貨, 應該要夜DD貨先會到, 所以我先話大家都係7點後去穩陣D, 費事白行又有排等
kyostanley 發表於 13-10-2011 01:44 PM

今次灣仔慢到貨,我見mk剛剛十幾箱

不過佢有現貨賣即係訂左的實有
無咁早意思係咪遲幾日

現貨貴訂價一魚

貴一魚即係幾多?
無咁早意思係咪遲幾日

現貨貴訂價一魚

訂價几多? thx
遲D即係話佢仲未收到貨, 應該要夜DD貨先會到, 所以我先話大家都係7點後去穩陣D, 費事白行又有排等,
唔好 ...
kyostanley 發表於 13-10-2011 01:44 PM

我訂左正選名單的:DD

訂價4魚7找2
今次灣仔慢到貨,我見mk剛剛十幾箱

不過佢有現貨賣即係訂左的實有
yugi 發表於 13-10-2011 01:45 PM

in Mk 姑仔. right  any brothers know one 箱 have how many of EX , thanks
我訂左正選名單的

訂價4魚7找2
yugi 發表於 13-10-2011 01:48 PM

同價,不過我係2/F訂...
未收到電話...
同價,不過我係2/F訂...
未收到電話...
小堅 發表於 13-10-2011 01:52 PM

你要去到佢門口先有電話架...