Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動漫節Hot toys 新品速報(多圖)

第一次見到 TDK version 的 Batmobile, 我心諗:嘩!幾靚喎,但咁大部,邊有位擺呀....痴線!

今次見到  ...
迴轉宙斯 發表於 30-7-2011 02:01 PM

HT係面向世界,佢預香港唔多人買架........
我覺得
DX06海盜船長要砍70%
Hottoys 鋼鐵俠2 MK2 盔甲分解版砍90%   
先無死貨
gekigoke 發表於 30-7-2011 11:46 AM

任何商品從來只有生產商先可以控制到貨品嘅出貨數量,炒家同玩家任你買幾多都只係被動性,在商言商,HT唔係美國政府,唔須要濫印銀紙咁出貨推冧個價,一件新貨生產數字應該只係按比例地増加,而唔係亂來一次過推出QE3,如果市場冇咁大個餅,CUT單都正常,就好似宇宙大帝咁,訂兩隻得一隻,但肯定就唔駛CUT9成咁多,加上HT都有好多海外分銷渠道,本地市場縮唔等於海外市場縮..:36:
任何商品從來只有生產商先可以控制到貨品嘅出貨數量,炒家同玩家任你買幾多都只係被動性,在商言 ...
wiswis 發表於 1-8-2011 10:14 AM

大陸好多人訂over 10隻:58:
大陸好多人訂over 10隻
gekigoke 發表於 1-8-2011 02:53 PM

都係個句,重點係睇個餅仔做得有幾大,而唔係分配得是否均勻,個餅做得大,就個個分到10隻,個餅細,你訂得遲可能一隻都分唔到,依個係生產量問題,換句話講,早訂就有貨取,遲訂就只有退款,依家連宇宙大帝落咗訂都冇貨俾,難道HT唔識得抄橋?
都係個句,重點係睇個餅仔做得有幾大,而唔係分配得是否均勻,個餅做得大,就個個分到10隻,個餅細,你 ...
wiswis 發表於 1-8-2011 03:09 PM

good idea  tim  ar.

D  野要搶搶下先"經"貴, 好似隻真EX三一, 我放係玩具櫃頂層, 因為係神物
good idea  tim  ar.

D  野要搶搶下先"經"貴, 好似隻真EX三一, 我放係玩具櫃頂層, 因為係神物
gekigoke 發表於 1-8-2011 03:23 PM

就係咁啦,就好似動漫展套限量品,有條鬍鬚茂利駛橫手一人入咗不知N咁多套,套野依然有價有市,真係吹佢唔漲..
就係咁啦,就好似動漫展套限量品,有條鬍鬚茂利駛橫手一人入咗不知N咁多套,套野依然有價有市, ...
wiswis 發表於 1-8-2011 03:39 PM

條鬍鬚茂利賣去大陸,  就算香港罷買,其實對他都無影響    ,真係吹佢唔漲...........
浩斌兄似乎大展都會到場,在聖地牙哥也有看到。