Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動漫節Hot toys 新品速報(多圖)

要2選1既話, 大家揀classic既joker定係TDK joker?
siumy 發表於 29-7-2011 10:54 AM

我會揀jack nicholson joker,因為經典d同埋jack nicholson從來都冇批過肖像權出玩具,呢次係第一次,有價值(指係內心既價值,非金錢上既價值)
頭像被屏蔽
Gretzky99 發表於 29-7-2011 09:46 AM

第2至第5隻中,第一隻睇下出成點先,後面兩隻完全唔識,可以PASS,特別期待HULK
小弟入坑入得遲,基本上一隻都未有,JOKER應該都係目標之內
另外極度希望快D有新ge小龍
希望EB加把勁公佈多D大計,等HT有動力出更多好野
回復 18# siumy

i will choose Heath Ledger version..although i have 4 jokers already.........:80:
kmtang 發表於 29-7-2011 09:26 AM

個牌冇 DX 個字, 希望改植髮啦, 但千萬不要跟D好大件的情景呀 !
估唔到無 ironman mark I
第2至第5隻中,第一隻睇下出成點先,後面兩隻完全唔識,可以PASS,特別期待HULK
小弟入坑入得遲,基本 ...
etsc4344 發表於 29-7-2011 11:06 AM

甘iron man ,captain amercia,thor,都會番出????

點解而家仲會有新HTJoker?

等等, 大家仲記唔記得当日HT推出DX1ge時后, (Milk Magazine好似)係有寫到DX1會係HTJoker(最后ge一隻).
點解而家仲有推出一隻新ge Joker? Why? (WTF)!
個牌冇 DX 個字, 希望改植髮啦, 但千萬不要跟D好大件的情景呀 !
ultramanwai 發表於 29-7-2011 11:09 AM

左下角不是有dx字樣嗎?
Avenger最正!酋長Johnny Depp都ok!不過如果連隻dx 船長本身都唔可以響出貨前sold out,相信吸引唔到人訂酋 ...
wiswis 發表於 29-7-2011 09:20 AM

Jack sparrow !  I sold out  the invoice already  
I order  Ironman DIO
咪係,所以酋長真係冇晒胃口,唔知ht 想點..
wiswis 發表於 29-7-2011 09:25 AM

Jack sparrow  !  一定係死貨啦  , 大  把人會撻訂,  唯一一部死貨DX
等等, 大家仲記唔記得当日HT推出DX1ge時后, (Milk Magazine好似)係有寫到DX1會係HTJoker(最后ge一隻) ...
thiam 發表於 29-7-2011 11:11 AM

應該係知道EB會出TDK Batman & Joker所以即刻話出嚟打佢啦
Yeah!!! HT !! 唔使後追DX01...
齋睇圖,如果你o吾係盲同無觸覺,一定中。
應該係知道EB會出TDK Batman & Joker所以即刻話出嚟打佢啦
woowoobb 發表於 29-7-2011 11:17 AM

dx01出左 1年多,咁快 2.0…  :52:

不如出的好耐冇出個的仲好,,,,,如 rambo, mark 1