Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動漫節Hot toys 新品速報(多圖)

大lun單!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DX 呢條line已有三隻joker ...
好現乎出邊套衫,如果出DX01版的2.0甘班yahxx炒家就慘~~
...仲有咩version可以出:70:
回復 48# 浴火重生

希望d靠炒HT為生既炒家今次全家富貴!!!!!!!!!!!!!!!:77:
GOOD !~~ WOR!~~
最主要系。。。 arm arm 用左5900萬嘛。 哈哈,每個post都提下先。
個人覺得 Captain Jack Sparrow DX 好 OK﹐係想Hot Toys 出多D其他人物 (blackbeard!!!):65:
Avengers預左出 !!~ironman 唔洗食炒家!~~
回復 56# 買買買

希望出笑+露牙樣!!!!!!!!!!
其實隻joker dx1出左咁耐 keep住貨果堆 應該都無乜大損手 只會係賣小左價$
最慘係果堆用超高炒價去後追買家 :58:
所以一向ng讚成用超高炒價去買呢d野 :58: 轉過頭又2.0...3.0..4.0
5900萬唔係一個細數目,所以考活哥要狂出貨,番炒joker,狂出ironman,
每年買一層樓話咁易,有咁多人幫佢打工(包括我:42:)。
想收手都難,咁多正野,但開始無地方......點算?:31:
其實隻joker dx1出左咁耐 keep住貨果堆 應該都無乜大損手 只會係賣小左價$
最慘係果堆用超高炒價去後追買家 ...
pathk 發表於 29-7-2011 12:25 PM

天價高追完,轉頭出隻同款,仲要更加令仔的,,,,真:79:
隻米高基頓版Batman!!~~~GOOD!~:71:
唔洗要限定!~LA
無法, 技術進步 , 一定加令仔!!~SO 唔好用炒家入!~
天價高追完,轉頭出隻同款,仲要更加令仔的,,,,真
E神 發表於 29-7-2011 12:30 PM