Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動漫節Hot toys 新品速報(多圖)

小弟好鐘意joker, hottoys嘅joker小弟買齊,但唔知點解,聽到會再出joker小弟好開心喎。

因為 ...
catcat 發表於 30-7-2011 08:10 AM

昨天無上網,但好似係假的?所以各大forum 已將所有Joker 2.0 posts deleted.
昨天無上網,但好似係假的?所以各大forum 已將所有Joker 2.0 posts deleted.
RRAAYY 發表於 30-7-2011 09:05 AM

收藏家? 玩具收藏家?? :34:

Pixar Toy Story 名句 : 玩具是用來玩的!!!!!! :38:
你可能會後悔 --------

某商家群發如下:

接國內Hot Toys 代理正式通知,以下貨被砍單

DX0 ...
Gretzky99 發表於 30-7-2011 12:31 AM

唔會後悔
我訂了    Mark IV with DIO

某商家群發如下:

DX0 ...
Gretzky99 發表於 30-7-2011 12:31 AM

如果人地分單去訂呢? 點砍?
唔會後悔
我訂了    Mark IV with DIO
遲D 再訂 Iron moger

是真的,我都有影張預告卡,卡入面仲寫住JOKER口頭禪"WHY SO......"
有人接咁好??仲有得訂bor~~~~~

VIP 單??
E神 發表於 29-7-2011 03:28 PM

yes  ar...................................
收藏家? 玩具收藏家??

Pixar Toy Story 名句 : 玩具是用來玩的!!!!!!
Gretzky99 發表於 30-7-2011 11:22 AM

完全唔明你講D???
是真的,我都有影張預告卡,卡入面仲寫住JOKER口頭禪"WHY SO......"
KIVA322 發表於 30-7-2011 11:32 AM

Thanks, 明天先有時間,人潮少D 去睇 Batmobile.

某商家群發如下:

DX0 ...

我覺得
DX06海盜船長要砍70%
Hottoys 鋼鐵俠2 MK2 盔甲分解版砍90%   
先無死貨
回復 208# ilovetoys

買左都攞黎炒啦!仲點會開盒post.....
回復  ilovetoys

買左都攞黎炒啦!仲點會開盒post.....
買買買 發表於 30-7-2011 12:02 PM

我只在乎TD 既玩�用家買唔買到心頭好....
d 炒我理得佢死~
同埋我係疑惑緊點解無Ching 出post, d 炒家真係狼到600 set都買得晒?!?!?!
小弟好鐘意joker, hottoys嘅joker小弟買齊,但唔知點解,聽到會再出joker小弟好開心喎。

因為 ...
catcat 發表於 30-7-2011 08:10 AM

真有趣:38:
一般理解,
收藏家-對某一項目有愛而對其產物收集之
高增值收藏家-基本仝上,但會加入價值投資角度因素

在下就兩種都唔想做,玩具只想收黎玩
”藏”咗好易唔記得,貢同無買又有乜分別:@
CEO話我有幾層樓喺山頂半山,幾層樓就喺淺水灣,仲有其他分佈例如西九或者九肚山咁,你哋係Fans嘅緊係要幫手幫手啦!
第一次見到 TDK version 的 Batmobile, 我心諗:嘩!幾靚喎,但咁大部,邊有位擺呀....痴線!

今次見到 1989 version 的 Classic Batmobile, 我心諗:嘩!痴線咩......呢部先係真正 Batmobile,好 L 正呀,幾大部都要搵位擺呀....
第一次見到 TDK version 的 Batmobile, 我心諗:嘩!幾靚喎,但咁大部,邊有位擺呀....痴線!

今次見到  ...
迴轉宙斯 發表於 30-7-2011 02:01 PM

X2.

Classic Batmobile先至最型最經典~