Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動漫節Hot toys 新品速報(多圖)

回復 16# catcat

睇左奶誌,考活話計對外國玩家工作空間同住屋夠寬敞,會出大件情景,睇黎我好快玩完(地方唔夠大),玩大屋先得。(但樓價咁高.....:69:)
thx for sharing ..  見到MJ果個笑左:64:
小丑走唔甩,必入!:$:$:$:$
笑話一則,出無頭谷騎士連頭都唔洗整,盛惠600有找。
回復  catcat

睇左奶誌,考活話計對外國玩家工作空間同住屋夠寬敞,會出大件情景,睇黎我好快玩完(地方 ...
買買買 發表於 29-7-2011 10:29 AM

好快唔洗玩 ht 了......
買左都冇位 display.....:42:
回復  E神
有好大ge可能系植髮。。。好似babydoll甘明显HT向往进步
yiha9944 發表於 29-7-2011 08:40 AM

個人覺得 dx01到現時唻講,已經好正好正了^^:71:

不如出 mark 1仲好la~~:66:
笑話一則,出無頭谷騎士連頭都唔洗整,盛惠600有找。
doggedyin 發表於 29-7-2011 10:33 AM

CEO:   不用擔心, 我可以加一匹馬, 盛惠$1,600有找......:57:
回復 7# newnov

:71:
等我下午都去—去先
CEO:   不用擔心, 我可以加一匹馬, 盛惠$1,600有找......
Gretzky99 發表於 29-7-2011 10:37 AM

:34:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ceo 要供新屋了~~~~~點止收你 1600^^:52:
avenger
好野!有机会入第一个Joker!
侯爺,手下留情呀。
其實侯爺點解唔出D小D塲境旣亞洲版,比多一個選擇D香港人呢?等D抄家去晒追呢D完全版,我地就玩下D平版算
要2選1既話, 大家揀classic既joker定係TDK joker?
頭像被屏蔽