Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動漫節Hot toys 新品速報(多圖)

dx01出左 1年多,咁快 2.0…  

不如出的好耐冇出個的仲好,,,,,如 rambo, mark 1
E神 發表於 29-7-2011 11:29 AM

依家比人感覺明顯係睇住嚟打,小龍已經係一個例子,依家Batman又係.
睇嚟HT係要打到EB摺埋為止架勒.
雖然咁嘅情況對我地買家係有好處,可惜EB自己整瓜自己............
VER.1 前幾日先斷腳, 不過又出既話無限upgrade都幾悶
经典及有价值所以重出?
再出Joker 好事呀!好多師兄果時都miss咗,而家唔駛高追,絕對支持。
之前三隻都有入,現在仲留有DX01 同 bankrobber, 如果2.0唔係再版而係有新野,一定入埋。
依家比人感覺明顯係睇住嚟打,小龍已經係一個例子,依家Batman又係.
睇嚟HT係要打到EB摺埋為 ...
woowoobb 發表於 29-7-2011 11:33 AM

未係,,,,
仲要愈出愈衰,技術完成追唔上,仲要開價咁高,,,,,仲要大貨唔得,,,,,,
真係令好多人失望了……..:52:
有競爭才有進步~ :68:
回復 1# thiam

知道一定有人買~
同埋已経有Prototype、只要改良小小就可以再賣過、個問題應該係:点解唔再出喎∼:34:
有競爭才有進步~
katv 發表於 29-7-2011 11:39 AM

但係响EB,呢句說話不成立.
佢係想做瓜自己.
放心, 一定有TDK Batman DX 2.0

正正式式出隻西裝Look,

Bruce 可動眼 ...
其實最大原因係要供樓lor...:77::77:
Jack sparrow  !  一定係死貨啦  , 大  把人會撻訂,  唯一一部死貨DX
gekigoke 發表於 29-7-2011 11:14 AM

個個訂 3,5,7 隻,,,,,,,,,,,]
估計好多人撻訂:52:
乜都有可能再出啦
Joker2.0可能係笑樣呢!又可以再出。:71::D
回復 51# skyline123

其實係我想佢出姐
不過從商業角度,換過個LOOK,改少少配件,又可以賺你千幾銀,何樂而不為呢!
實際上JOKER都再出,IRONMAN已經出過N個VERSION啦
我願意~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:shy: