Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動漫節Hot toys 新品速報(多圖)

後悔訂左~
E神 發表於 29-7-2011 02:20 PM

我上個月平手放了
回復 7# skincat

最慘係冇米高基頓個頭,只論為不知名batman
:
回復  E神

C Hing 你放心,他一定快過iphone 出Rambo ver 1,ver 2.....ironman ver 15,16....
Joker 2. ...
david1031 發表於 29-7-2011 02:32 PM

仲可能會有 ironman 釭,橙,黃,綠,青,藍,紫,黑,白 特別板~~~:34:
我上個月平手放了
gekigoke 發表於 29-7-2011 02:57 PM

有人接咁好??仲有得訂bor~~~~~

VIP 單??:52:
有無batman 既盒圖呀???
大家有冇諗過我地d收藏家, HT咁做法DX1就會(失去收藏价值),
試問如果大家收藏到一隻原本有经典及有价 ...
thiam 發表於 29-7-2011 12:43 PM

對抄家就一定好唔 fair , 對於玩家 , 無所謂啦 , 鍾意咪買過隻 law , 至於收藏家 , 更加無所謂啦 , 都唔會開既 , 都係聞既姐 ,多一個盒同小一個盒分別唔大 !
頭像被屏蔽
batman89唔係VIP 同限量就OK!~人人有得玩, 幾$$都好!~

咁多人讚batman89, 都好難會便宜了
bigtomm 發表於 29-7-2011 05:45 AM

等左成日..都無巴打貼HT果三件限量品開盒圖...

:34: 証明今日入到果d大部份都係賣家多..
玩家聽日至去攞貨...聽日至有相睇la...
我上個月平手放了
gekigoke 發表於 29-7-2011 02:57 PM

你可能會後悔 --------

某商家群發如下:

接國內Hot Toys 代理正式通知,以下貨被砍單

DX06海盜船長砍25% 舉例:定14個可給10個,定2個的可給1個.按比例砍單不足一個的砍1個

Hottoys 鋼鐵俠2 MK2 盔甲分解版砍45% 舉例:定14個的給7個,定2個的可給1個,按比例砍單不足一個的砍1個

Hot Toys MMS139 生化危機4 戰神再生愛麗絲Alice砍55% 舉例:定14個的給6個,定3個的可給1個,按比例砍單不足一個的砍1個
thx for sharing :71:
回復 126# E神
Mark 1应该来紧啦:34:。。。
其實點解今日完左第一日, 但竟然無CHING POST BATMAN 既??????
唔係無自己友排到, 比晒D 炒友呀嗎:50:
回復 208# ilovetoys
怕今天出戰既TD Ching 都兇多吉......
回復  ilovetoys
怕今天出戰既TD Ching 都兇多吉......
變形哥哥 發表於 30-7-2011 02:44 AM

真係無陰公呀∼∼∼
炒家真係又會班到咁多人:55: