Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 動漫節Hot toys 新品速報(多圖)

無法, 技術進步 , 一定加令仔!!~SO 唔好用炒家入!~
bearbearwolf 發表於 29-7-2011 12:35 PM

未確實出新p仔時,我都有諗過 2500 追隻舊板:52:,
好彩最後冇入ja~:66:
回復 58# E神

Mark 1會再出,你啦我定。「微博魏x深玩具達人唔單止講左仲睇左(版)」
大家有冇諗過我地d收藏家, HT咁做法DX1就會(失去收藏价值),
試問如果大家收藏到一隻原本有经典及有价值ge Figure,
但係而家..........你话la係唔係好(F). (That is Not Fair To Us).
未確實出新p仔時,我都有諗過 2500 追隻舊板,
好彩最後冇入ja~
E神 發表於 29-7-2011 12:38 PM

你話多幾舊就話ok ..
多過一千我就真係ng會去諗
所以我好難理解有d人用5千銀bid隻AVP p仔....
遲d HT重出....就真係....
你話多幾舊就話ok ..
多過一千我就真係ng會去諗
所以我好難理解有d人用5千銀bid隻AVP p仔....
遲d HT重 ...
pathk 發表於 29-7-2011 12:43 PM

同意,
多一倍都勉強接受到,
但 多幾倍,,,個人接受不到~
回復  E神

Mark 1會再出,你啦我定。「微博魏x深玩具達人唔單止講左仲睇左(版)」
買買買 發表於 29-7-2011 12:41 PM

希望是真的la~~:34:
阿ceo 果然好等錢洗~~~~~~~~~~:52:
個個訂 3,5,7 隻,,,,,,,,,,,]
估計好多人撻訂
E神 發表於 29-7-2011 11:49 AM

I think so    肯定會,  猶長都無打算訂
大家有冇諗過我地d收藏家, HT咁做法DX1就會(失去收藏价值),
試問如果大家收藏到一隻原本有经典及有价 ...
thiam 發表於 29-7-2011 12:43 PM

支持 , 雖然出新玩具係好 , 但亦唔好咁濫 ....
叫得 2.0 都好大機會同依家呢隻差唔多,
如果係第二 D 造型就叫 xxx version.
好正呀.............
雖然係衰d...
不過我都想講
出埋batman tdk dx啦!!!加埋西裝 two body版!!
必買!
點解會咁架T.T! 我月頭先高追完呢隻DX01 JOKER! 而家突然話出2.0…
HT! 你一定要出打劫VER做DX 2.0VER. 呀… 唉…:47:
多一倍都接受唔到。一定唔會高追,無得玩又唔使死,最緊要等得!
I think so    肯定會,  猶長都無打算訂
gekigoke 發表於 29-7-2011 12:49 PM

後悔訂左~:52:
回復 3# E神

C Hing 你放心,他一定快過iphone 出Rambo ver 1,ver 2.....ironman ver 15,16....
Joker 2.,2.2.....如果唔係點上市?