Toysdaily 玩具日報

查看: 21838|回復: 127

[玩具報告] 仲有冇人未買Super HCM Pro Unicron?

王布,肥碎三魚有找!

About twenty boxes, good luck hunting!
hcm pro unicorn?
好大盒可以變身個隻?
三魚有找..好似好平 wo, 聽日去 cc 先
全中就係果隻,仲有大原乜乜原色板。
$$一樣。

PS.我好serious咁想講一句,
我出呢個post係因為知道香港地pressure大,搵錢難。
希望大家可以用平啲嘅$$$買下玩具玩下輕鬆下。
如果有啲人走去買「向左走向右走」嗮佢,之後轉放上網炒。
我只會講人在做,天在看!
好明顯新果隻Robot魂對呢隻銷量會有影響
王布,肥碎三魚有找!

About twenty boxes, good luck hunting!
iamonqq 發表於 9-7-2011 11:57 PM

thanks c hing for the info. :71:
I would have bought it long time ago if it had movable fingers...
bandai could have done a better job on 1/144 hcmpro, yet it later gave up on the highly detailed shcm & opted for the cheaper robot spirit line. :31:
已入
thanks for info
在下都入了,多謝樓主報料。:77:
不過原來特價只做9~10號兩天。
我都剛剛入咗
三舊有找好抵
多謝師兄報料
仲諗住聽日去睇添><
聽日就唔會有架喇,黃埔十二期敬昌棧仲有,
不過今日租約期滿,所以明天就買唔到咁抵了

除了王布外,邊間肥趣仲有?間間都有?
北角分店都有!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
今日入左....真係好正

可惜佢冇豪華版exia...得普通版
I bought unicorn and rx78 tonight also, I wanna buy them for a long time~ I really delighted after buying them~ :71:
今日3點幾黃埔親眼見到一個面皮厚兼無恥的炒家分二次買左近10盒, 有店員已經叫左佢唔可以再買, 佢一於好少理, 將淨低果幾盒一次過買埋, 重高速走去後門收銀比錢, 其實肥趣寫明每人只可買一盒, 唔明點解後門收銀比佢買, 呢條PK分10次買都嫌煩, 分二次掃晒, 正人渣, 跟住有個熟客光臨, 肥趣職員幫佢係倉取左成6~8盒比佢, 有幾個ching睇到都眼光光, 好彩我早過呢兩條友少少先買到盒, 今日下午擺上拍賣場賣$399肯定係呢兩條友, 呼籲大家唔好bid, 唔好助長呢d PK炒家!!