Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 仲有冇人未買Super HCM Pro Unicron?

投訴乜o野呀???
E.T. 發表於 12-7-2011 23:09

關鍵字又好,咩都好
唔比佢地有機會放
拍賣場D價插緊, D福街炒家又要賺快錢, 又怕坐貨, 肥趣貨多都嚇死人, 我諗佢今次既貨重多過當年全香港開賣個量. D炒家忍忍手啦, 擺多年幾應該個價會好D
贊成~~不如成個YAHOO 所有貴過原價0既野都唔俾賣啦~
估唔一個溫馨提示會帶來咁多回響,給了炒家一個機會,肥碎發覺under-value咗件product跟住加多$50, 仲聽到好多巴打對玩具市場又愛又hate嘅心聲,最開心嘅係有人用一個合心水嘅價錢買到心頭好,之後就算多$50都覺得worthy, 呢一啲就係我想分享嘅原因。

所以下次有好嘢我一定預咁多位。繼續發揚「我係onQQ」精神!

多謝大家!。<bows deeply>
睇左幾板都係講炒家
睇黎大家都唔記得邊個放風先有筍野
去其他forum down親野水蛇春咁多板d 人都打句thx / 要俾積分先睇到內容
雖然都係無意義, 但都總好過得負能量
今日北角都仲大量貨,朋友最後入&#21655;RX-78
今日北角都仲大量貨,朋友最後入&#21655;RX-78
alexlui 發表於 12-7-2011 11:46 PM

北角肥趣所有shcm pro都係三魚有找?thx
回復 79# iamonqq

Ching! I support you!:74:
其實大家都係好心,想多d人受惠!可以以平d價錢去玩自己的心頭好!
但老土d講, 針無兩頭利!一定有人想去利用d訊息去搵錢.....
但原各位CHING可以平心靜氣,少d恨意........
我地都係想開開心心, 買到心頭好既玩具, 返屋企玩下, 減下壓!
而且亦有d人, 未必能夠及時知道有得買, 比佢地上網買返,亦都係比地一個機會....
所以師兄, 唔好放棄, 大家都要做有益大家既事.....
話說星期一放工時間後,在肥脆見到唔少著恤衫西褲的四眼大叔(典型TD會員look:36:),
一衝入黎即走去&#25886;起盒HCMPro Unicorn檢驗,
一見唔係三魚樓下即刻放低轉頭走…
有D就用手機向友好報信:「全部加哂價呀!多成五十蚊!等佢再平番先買啦…」(大大聲~)

五草野見盡人性… :66:
話說星期一放工時間後,在肥脆見到唔少著恤衫西褲的四眼大叔(典型TD會員look),
一衝入黎即走去&#2588 ...
太陽之牙 發表於 13-7-2011 01:21 AM

無咩問題啊.
諗住3魚買到
無啦啦要畀多5草野...已經係成6分1
十幾個巴仙
加幅 講真...好大
唔買都好正常遮
見好賣加左價??:53:
我買個時都係加左$48, 但係, 因為之前都賣9800日元, 而家都平左一半, 都算係底買, 而且上色同貼紙都好正, 直得一買.

話說星期一放工時間後,在肥脆見到唔少著恤衫西褲的四眼大叔(典型TD會員look),

你見到個d人好似我, 不過我無講等佢平d先買..........
無咩問題啊.
諗住3魚買到
無啦啦要畀多5草野...已經係成6分1
十幾個巴仙
加幅 講真...好大
...
果汁先生 發表於 13-7-2011 01:24 AM

非常好的分析 !!!
支持
就呢位ching唔信有炒家掃貨, 同埋覺得唔照價賣自己收藏就會比人封為炒家, 我upload呢幅相比 ...
treebear 發表於 11-7-2011 07:50 PM
:Q
japan noodle are back !!
if any bro know the price pls pm me thx :shy: