Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 仲有冇人未買Super HCM Pro Unicron?

求先眼見有好多ching眼光光空手而回......
班友都係睇呢度先知? 如果唔係點解咁遲先出手?
應該係, 以後有好野真係唔好係度揚, 頑童事件翻版
今日3點幾黃埔親眼見到一個面皮厚兼無恥的炒家分二次買左近10盒, 有店員已經叫左佢唔可以再買, 佢一於好少理 ...
treebear 發表於 10-7-2011 09:43 PM

支持唔好bid呀~~!! :angry:

呢d正一人渣黎
頭像被屏蔽
但係有乜辦法唔比炒家知呢...
回復 19# gerrard814

agree x 2
等佢成身貨...睇佢幾先玩完...:53:
唉我好心做bad事,越黎越唔鐘意香港呢啲咁嘅現象,你今日炒玩具同事間人地炒你層樓,惡性循環,有因就有果•••••
仲諗住明日去買,而家唔駛了… :56:

好心D福佳炒家,自X私!:blame:

肥脆又係,自己都識講每人限購一盒,一次過買幾盒的肯定係炒家啦!但收銀又照收錢,X!:*
最憎呢d人
抹殺左其他玩家的機會
買2盒都可以理解幫人買
奇趣唔可以唔做佢生意?
唉我好心做bad事,越黎越唔鐘意香港呢啲咁嘅現象,你今日炒玩具同事間人地炒你層樓,惡性循環, ...
iamonqq 發表於 10-7-2011 10:49 PM

唔駛自責, 呢D唔係你O既錯, 講真有一個貿易差價就一定會有人做呢D ARBITRAGE, 無可避免, 只能祈望呢度有D兄弟因為你O既情報成功入到貨吧。
拍賣場剛剛出現大量Super HCM Pro Unicorn!!
有個重吹水話買家失蹤重拍, 今日下午先見佢post過, 剛剛再擺上去就話買家失蹤重拍
但冇人報價,真係唔知同買唔到平野:30:真係予盾
即係而家黃埔和將軍澳都冇哂貨了?