Toysdaily 玩具日報

查看: 137524|回復: 618

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

聖鬥士星矢無雙!!!!!
正丫!!!!
用北斗無雙系統玩法加入聖鬥士星矢!!!!
正ar :shiny:

希望唔好攪到好似北斗無雙咁悶la :(
唉,这个又中!!!!(之前SRWOG3已经中了)死了,要买PS3啦。。。。。。
情意結~~~~必買:74:
終於要買PS3.....

360再見

王小虎
PV

OMG!!!! No improvement from PS2 version, graphic as worse as the PS2 version too!!!! What have they actually done with the game??? Wasted such a good game console platform.

SO SO DISSAPOINTED!!!!!!!!!
又係PS3獨佔, 正所謂一闊三大, :38:

咁可以慳番筆:34:
我冇PS3, 點萛呀:63:
又係PS3獨佔, 正所謂一闊三大,  

咁可以慳番筆
williamhychan 發表於 23-6-2011 12:31 PM

其實有玩過PS2都知,段片係靚過PS2,在貼圖上,特別在光暗上。

已經比想像中好。當年PS2星矢是在PS2的後期出品,但都不算好正。依家PS3未步入後期就出,有這樣的畫面算係咁,唔可能同大作相比,尤其是Bandai不嬲出名D game 差。

我冇PS3, 點萛呀
kentoya 發表於 23-6-2011 01:17 PM

我都無,解決方法好易;就係買機!

睇game書話出了部3000 PS3機,價錢一樣,不過輕D同慳電D。

電氣同信和地牢買仲可以簽咭。

買機簽咭的地方係我之前想出機買GT5查到的,但最後無出機,依家睇下係咪會出。

至於隻game,除非鐘意無雙,唔係玩PS2都夠。
xbox 唔知會唔會有呢???