Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

行貨有無我不清楚,日版截訂我都係行過game shop聽到,我沒有直接問,聽就係咁聽到,係咪事實我都唔清楚 ...
mushroom 發表於 22-8-2011 01:13 PM

其實有不少game 鋪 張日文版本的game 唔 當作成 日版其實是行貨
    最好係問佢地係唔係水貨比較清楚
其實有不少game 鋪 張日文版本的game 唔 當作成 日版其實是行貨
    最好係問佢地係唔係水貨比較 ...
AlanKing 發表於 22-8-2011 01:27 PM

我印象中若有行版,應會賣下廣告....
其實行貨駛唔駛訂??
禽晚訂左日版,差唔多要3張大牛
其實行貨駛唔駛訂??
kris 發表於 22-8-2011 11:53 PM

之前街霸4可以訂
之前街霸4可以訂
mushroom 發表於 23-8-2011 12:53 AM

昨天去相熟game 鋪問
    已經有很多人問星矢限定版有冇得訂包括行家
    因為7月頭已經要下單
    但因貨源很定會cut 單
    所以都不會接訂
    相熟game 鋪下單 30隻
    分分鐘到貨時10隻都唔知有冇
昨天去相熟game 鋪問
    已經有很多人問星矢限定版有冇得訂包括行家
    因為7月頭已經要下單 ...
AlanKing 發表於 23-8-2011 02:08 PM

所以我聽到某舖講已截訂,,,,,,,,

睇下行版會唔會有限定啦

睇下行版會唔會有限定啦
mushroom 發表於 23-8-2011 04:53 PM

我相熟game 鋪係訂行貨有普通版 同限定版

睇下行版會唔會有限定啦
mushroom 發表於 23-8-2011 04:53 PM

所為截訂其實係d game 鋪下單都未必一定足貨 要保障自已
    如果d 客訂左又俾唔到貨 要知道現在某些客係幾野蠻的
    你話冇貨俾佢 佢重唔會同你噪一餐 令願唔收訂 好過自已勞氣 做壞公司信譽
    分分鐘有貨多重可以抄一抄
所為截訂其實係d game 鋪下單都未必一定足貨 要保障自已
    如果d 客訂左又俾唔到貨 要知道現在某 ...
AlanKing 發表於 23-8-2011 05:19 PM

明白,咁幾時有行貨消息?
明白,咁幾時有行貨消息?
mushroom 發表於 23-8-2011 05:32 PM

其實 c hing 有玩開 game 應該有相熟的 game 鋪 可以問他們
小弟相熟 game 鋪都係口頭講要隻日版限定完全不需要下訂金
其實 c hing 有玩開 game 應該有相熟的 game 鋪 可以問他們
小弟相熟 game 鋪都係口頭講要隻日版限定完 ...
AlanKing 發表於 23-8-2011 08:08 PM

因為唔想訂日版,所以無問;等真係有行版消息至算。
btw ... ps3 已經 全線 減價 ... 未買既 版友 可以留意一下 la
- 160GB 減價至 HK$2,080
- 320GB 則降至 HK$2,230

http://chinese.engadget.com/2011/08/17/ps3-hong-kong-reduction/
btw ... ps3 已經 全線 減價 ... 未買既 版友 可以留意一下 la
- 160GB 減價至 HK$2,080
- 320GB 則降至  ...
Vince 發表於 24-8-2011 04:57 PM

平得幾舊,我唔自在........:34:.

以下的我會諗下:66:
共售四套的「GT5 極致豪華駕駛艙」會更適合你。HK$110,118(約 NT$409,281)的售價,可以換來 180 度的五面螢幕顯示、Sony Blu-ray 5.1 音響組合、Thrustmaster T500RS 軚盤組合、AP1 賽車椅及 GT5 遊戲。更特別的是這個套裝還包括:美女賽車手駕駛指導課程、免息分期供車(供這個套裝嗎?)及 1 年洗車保養,買遊戲可以送洗車保養,這可是世界第一的套裝吧!
    如果d 客訂左又俾唔到貨 要知道現在某 ...
AlanKing 發表於 23-8-2011 05:19 PM

如果d 客訂左又俾唔到貨 要知道現在某些客係幾野蠻的
    你話冇貨俾佢 佢重唔會同你噪一餐 令願唔收訂 好過自已勞氣 做壞公司信譽
    分分鐘有貨多重可以抄一抄

你都幾好笑,什麼叫(某些客係幾野蠻的,你話冇貨俾佢 佢重唔會同你噪一餐),你開鋪頭,冇本事學人收訂,冇貨俾人,俾人噪,合情合理,你覺得勞氣!!!咁個客呢????