Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

我冇.............................
滴滴仔 發表於 8-7-2011 17:55

下次去jp 幫你買la, 好似都係7000yen 左右, 你比得起有餘   :67:
我冇.............................
滴滴仔 發表於 8-7-2011 05:55 PM

買啦,加入PS3行列,上網打唔駛俾月費...
買啦,加入PS3行列,上網打唔駛俾月費...
mushroom 發表於 8-7-2011 08:20 PM

滴兄 佢已經有 ps3 ... 佢係冇隻 c子 胸像 ...
不過 ... EX 都就出 ... 咁本都唔洗 高追反 胸像 la ...
滴兄 佢已經有 ps3 ... 佢係冇隻 c子 胸像 ...
不過 ... EX 都就出 ... 咁本都唔洗 高追反 胸像 la ...
Vince 發表於 8-7-2011 08:24 PM

我以為大家全部都係360打街霸,所以無PS3。

我都無獅子胸像,我等OCE獅子胸像出至買,又或者TV胸像跌到超低價先入。

不過特典唔會係胸像....通常送得都係新品......

唔通今次係12黃金聖衣箱?因為上次係五子聖衣箱.....
我以為大家全部都係360打街霸,所以無PS3。

我都無獅子胸像,我等OCE獅子胸像出至買,又或者T ...
mushroom 發表於 8-7-2011 10:13 PM

如果打 網戰, 一定係 360 好好多. network 會快 d, stable d, 多人 d ...最重要 ...  安全 d ... 唔好忘記, 之前 ps3 既 psn 係死左超過 1個多月.
至於今次 限定 會有乜跟 就唔知 ... 但 ps2 果隻, 係跟 黃金人馬 聖e箱 ...
如果打 網戰, 一定係 360 好好多. network 會快 d, stable d, 多人 d ...最重要 ...  安全 d ... 唔好忘記 ...
Vince 發表於 9-7-2011 10:32 AM

PS2一次跟人馬聖衣箱
       另一次就跟五子聖衣箱(換面板)

今次可能跟膠版十二聖衣箱。

PS3的上網,真係無乜信心....但係星矢得P3有....

2011年11月25日發售: PS3 Game 聖鬥士星矢戰記

2011年11月25日發售: PS3 Game 聖鬥士星矢戰記

PS3 聖鬥士星矢戰記 初回豪華限量版 :

限量發行Figure約20cm高,未在市場上發行,特殊金色聖衣塗裝;
首批搭贈特殊人物下載卡(射手座);
特殊外包裝(鐵盒);
特殊人物下載卡(人物同公仔,特殊服裝);
PS3主題佈景下載卡 。

聖闘士星矢戦記

http://www.bandaigames.channel.or.jp/list/seiya_senki/
:):):) must buy
如果跟神話一定超貴:ice:

PS3 聖鬥士星矢戰記 初回豪華限量版 :

限量發行Figur ...
S20081997 發表於 21-7-2011 12:34 AM

20 cm 高既 figure .... 即係 神話 la... :@
我念隻 game 反到黎都要 千幾蚊 ... :no:
20 cm 高既 figure .... 即係 神話 la...
我念隻 game 反到黎都要 千幾蚊 ...
Vince 發表於 21-7-2011 02:41 PM

不是吧,咁樣出不能等跌價,,,,,,,

figure可能不是裝著呢.......

買部機都係二千左右,買隻game要千幾......咁我買GT5加軚盤好過....
不是吧,咁樣出不能等跌價,,,,,,,

figure可能不是裝著呢.......

買部機都係二千左右,買隻 ...
mushroom 發表於 21-7-2011 04:21 PM

一個 好小小 既 &#36570;盤 <= 係貴過 一部 ps3 ga ...
唔好忘記, d d game 通常冇 行貨 ... 所以 預 佢十算好正常 ... :(
一個 好小小 既 &#36570;盤
Vince 發表於 21-7-2011 04:37 PM

十算,咁就算普通版都要$700??

我諗住好少少的&#36570;盤係千幾蚊,未炒起的價.......

依家打機真係貴....
十算,咁就算普通版都要$700??

我諗住好少少的&#36570;盤係千幾蚊,未炒起的價.......

依家打機真 ...
mushroom 發表於 22-7-2011 12:03 AM

咁要睇你既 "好少少" 定義係咩 la ... 如果你冇要求, 幾百蚊 都有 ... 但真係講得上叫做好 d(有 review 讚過) 例如 Logitech  G27, 起碼都要 2千幾.
記住, Logitech 係我定義就係 "好少少" ... 因為, 比佢 靚 同 貴 double 既 都大把 ... 而且仲係 名車牌子, 如 Porsche, Lamborghini, Ferrari 等 ... 佢地係講緊 4k 幾 5k ga ...
至於, 今時今日打機貴 ... 其實我又唔覺, ps2 年代 既 正版 games 一向 都要 5 or 6百蚊 ... 反而 xbox 加入左之後, d games 真係 平左 好多, 一般 xbox games 係 2xx, 大作 先會 3xx ... ps3 亦大部份 行games 都好平 ... 有 大作 亦都會 插水 ... 就好似 gt5 咁 ... 而家只不過係 2xx 就買到 ... 所以而家 打機 係平左先岩.
OT 完, 講反隻 星矢, 我覺得 普通版 應該要 around 500 左右 ... 但只限 新出 果時 ... 過一排就會 平反. 不過, d 隻game, 我應該會買 特別版 ... 又有 figure, 又多野 dl ... 1k 預左比佢.
咁要睇你既 "好少少" 定義係咩 la ... 如果你冇要求, 幾百蚊 都有 ... 但真係講得上叫做好 d(有 review 讚 ...
Vince 發表於 22-7-2011 10:39 AM

OT先,係呀,其實我都想入G27,所以我話未炒起就係千幾蚊,G27在GT5出之前只係$1700左右,依家千幾蚊變左係GT Force的價。

我認同你所講,其實有行貨同肯等跌價,D game整體上係平過PS2;不過近來好似又有D炒風咁....又開始五百同一千。

星矢本來諗住同跌價至入,出特典又無得等,唯有睇下隻figure點樣先。