Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

lee個價....我俾多幾佰連隻game好過啦,不過係要日版,此終行貨樣太差
AlanKing 發表於 20-8-2011 10:41 PM

行貨的包裝不是一樣嗎?
行貨的包裝不是一樣嗎?
mushroom 發表於 21-8-2011 05:28 AM

因為不喜歡包裝有繁體字
行貨消息就可以留意下 ps3 既官網 ....

不過近年 d game 都幾即極 ga ... 連 BLEACH SOUL IGNITION
Vince 發表於 19-8-2011 12:36

希望真係有行貨啦~~~~~如果唔係好似KOEI果d game咁無行貨就貴好多
希望限定版會在12魚以下啦

正牙, 可以用埋 黃金 打無雙 mode !!!!!!!!!
正牙, 可以用埋 黃金 打無雙 mode !!!!!!!!!
Vince 發表於 22-8-2011 09:57 AM

相當吸引:67:
Vince 發表於 22-8-2011 09:57 AM

呢段就吸引好多,用5子我就打到悶....用黃金正好多!

另外若沒有行貨的話,就可能訂唔到日版,因為聽講已截訂。

另外若沒有行貨的話,就可能訂唔到日版, ...
mushroom 發表於 22-8-2011 11:04 AM

截訂 ? 咁低死 ???
基本上 .... 未即係話 ... 等炒 law ... 如果冇行, 得日版, 就算訂左都可能 到時加價 ... d d 對玩開玩具既我地, 唔係一早已經 習慣 晒既 la 咩 ... anyway, 平常心 la ... 到時 價岩 未買 law ... :o
截訂 ? 咁低死 ???
基本上 .... 未即係話 ... 等炒 law ... 如果冇行, 得日版, 就算訂左都可能 到時加價 ...
Vince 發表於 22-8-2011 11:16 AM

我買game同買玩具係兩個腦:34:

所以我只會入現貨跌價普通版或合理價(400左右)算....
我買game同買玩具係兩個腦

所以我只會入現貨跌價普通版或合理價(400左右)算....
mushroom 發表於 22-8-2011 11:27 AM

ps3 既 game ... 分分鐘係會 插到 1xx 既 ...
同埋, 如果你唔 mind ... ps3 係會有 寒版 game ... 會平過 行 同 日 版.
ps3 既 game ... 分分鐘係會 插到 1xx 既 ...
同埋, 如果你唔 mind ... ps3 係會有 寒版 game ... 會平 ...
Vince 發表於 22-8-2011 11:47 AM

我買開三百幾的NDS game,所以三四百都接受到,唔係炒價就算了。
我買開三百幾的NDS game,所以三四百都接受到,唔係炒價就算了。
mushroom 發表於 22-8-2011 12:41 PM

一般黎講 ... ps3 既 games 都係 3xx ...
其實如果隻 games 賣 4xx 已經 "叫" 貴 ... 不過你話晒都係為隻 game 買部 機 ... 我提意你去盡 d, 買 限定版 law.
一般黎講 ... ps3 既 games 都係 3xx ...
其實如果隻 games 賣 4xx 已經 "叫" 貴 ... 不過你話晒都係為 ...
Vince 發表於 22-8-2011 12:47 PM

近來心態有點變化.......當初出Ad時真的好興奮..........唔知係咪灘涷左,依家唔至可以等得,甚至有點不想入。因為諗諗下唔知每日其實有多少時間可以打機......

限定版隻星矢,我自己都玩開原色限定神話,對呢隻唔係話無興趣.....但係我都有好多金色星矢,所以若果隻公仔要$800以上,我覺得唔值...

不過最後都係睇心情,行行下街見到行版個(訂)價合理,那份衝動還在的話,就會入。

若果困難重重,咁就算了,平常心。

另外若沒有行貨的話,就可能訂唔到日版, ...
mushroom 發表於 22-8-2011 11:04 AM

c hing 聽誰沒行貨?:what:
還有8月19日先公報出的日子那麼快就截訂:38:
c hing 你問個間game 鋪很定好有問題:74:
c hing 聽誰沒行貨?
還有8月19日先公報出的日子那麼快就截訂
c hing 你問個間game 鋪很定好 ...
AlanKing 發表於 22-8-2011 01:06 PM

行貨有無我不清楚,日版截訂我都係行過game shop聽到,我沒有直接問,聽就係咁聽到,係咪事實我都唔清楚......