Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

我淨係想要隻星矢,game 同咭都唔想要
好正!黃金天馬.........佢出真正的神話,咁應該遲D會在魂shop有得賣...
mushroom 發表於 19-8-2011 11:04 AM

我念應該唔會有 暈shop 限定 ... 同埋 舊青銅 係應該冇得變 黃金版 ga ... 好明顯係隻 game 既 原創屈機 設定 ...
:no:
好正!黃金天馬.........佢出真正的神話,咁應該遲D會在魂shop有得賣...
mushroom 發表於 19-8-2011 11:04 AM

點解有魂shop會得賣??
如果真係我唔去訂game了,因我真係對隻game冇乜興趣.........
點解有魂shop會得賣??
如果真係我唔去訂game了,因我真係對隻game冇乜興趣.........
玩具人生 發表於 19-8-2011 11:22 AM

我估的,唔好信我....
我念應該唔會有 暈shop 限定 ... 同埋 舊青銅 係應該冇得變 黃金版 ga ... 好明顯係隻 game 既 原創屈機 ...
Vince 發表於 19-8-2011 11:21 AM

以前大系都有黃金舊青銅,根據Bandai一模多用的做法,出黃金舊青銅都唔出奇
我覺得隻黃金初代好唔得.... 尤其個面相.... 無係原作出現過嘅嘢硬係怪怪地...
買開game的大大,
我想問呢d初回限定,有冇行貨??
例如無雙 ,biohazard等佢地是否也有行貨.
因我唔想訂完後,有行平一大截...........
買開game的大大,
我想問呢d初回限定,有冇行貨??
例如無雙 ,biohazard等佢地是否也有行貨.
因我唔想訂完後 ...
玩具人生 發表於 19-8-2011 11:38 AM

答你唔到,你講的那係game界的大作,所以有行貨.....但星矢又唔算係......

不過若果有行貨,應該都有得訂,同當年街霸一樣
答你唔到,你講的那係game界的大作,所以有行貨.....但星矢又唔算係......

不過若果有行貨,應該都有 ...
mushroom 發表於 19-8-2011 11:57 AM

thx 咁唯有等多一兩個星期睇下會唔會有行先算..
mushroom兄!呢隻你有冇興趣?
限定特典解禁 ................
Vince 發表於 19-8-2011 10:19

可唔可唔好次次都係星矢ar 用下其他角色都好ar :80:
行貨消息就可以留意下 ps3 既官網 ....
http://asia.playstation.com/hk/cht/

不過近年 d game 都幾即極 ga ... 連 BLEACH SOUL IGNITION <= 毛 la la 都會出個 中英合版 ...
如果 星矢 都出中文版 ... 我都唔會覺 出奇 ga ....
:shy:~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
我淨係想要隻星矢,game 同咭都唔想要
玩具人生 發表於 19-8-2011 11:08 AM
X2
thx 咁唯有等多一兩個星期睇下會唔會有行先算..
mushroom兄!呢隻你有冇興趣?
玩具人生 發表於 19-8-2011 12:30 PM

你想要隻公仔,我要隻game??

我自己就睇下要甚麼價入......若特典只係多幾舊就諗下,若太貴的話,我等淨game跌價算。

不是問你要隻game....
是問你有冇興趣一set入咋~
剛剛問過188有行貨.但未知幾錢,佢話都要等批通知
不是問你要隻game....
是問你有冇興趣一set入咋~
剛剛問過188有行貨.但未知幾錢,佢話都要等批通知
玩具人生 發表於 19-8-2011 02:31 PM

其實d game鋪 在7月頭已經要落單 但不知道定價