Toysdaily 玩具日報

[新品消息] PS3 聖鬥士星矢戰記 (UPDATED PV 4 @ p12 #173)

個人覺得其實xbox360都應該好大機會會出,無理由放棄一個平台
唔係喎,各位大大。貼圖上的畫面只係曾加pixel 所致,並唔係3d model 質素靚所致,睇真啲大家。
星矢好多外國FANS,相信佢唔會放棄360平台,可能先在日本出PS3版,之後再出啦.
星矢好多外國FANS,相信佢唔會放棄360平台,可能先在日本出PS3版,之後再出啦.
Toro 發表於 23-6-2011 06:15 PM

冥王十二宮都出過歐版。

但係出360就未必,因為PS3在外國都有得賣。

會唔會出360係睇Bandai
如果高達有360版,咁星矢就會有。
冥王十二宮都出過歐版。

但係出360就未必,因為PS3在外國都有得賣。

會唔會出360係睇Banda ...
mushroom 發表於 23-6-2011 06:43 PM

高達無雙都有歐版架~360平台都有^^
高達無雙都有歐版架~360平台都有^^
Toro 發表於 24-6-2011 02:59 AM

咁星矢就有機會。
高達無雙3 & 北斗無雙,當時發報已經講明有PS3 & XBOX360版本

星矢出係Xbox360唔係話無機會,最多都是遲一年半載推出,

但最驚係日本廠玩地區獨佔,

XBOX360只出歐美版唔係未試過
感覺會好悶, 出招好生硬, 希望遲 d 畫面會有好大改善
唔係喎,各位大大。貼圖上的畫面只係曾加pixel 所致,並唔係3d model 質素靚所致,睇真啲大家。
Avextro 發表於 23-6-2011 04:11 PM

睇真D又好似係,只係PS2強化版....
是無雙打法?

殺呀....:blame:
我未打過無雙,但不停咁打我怕悶。
無雙打法, 我未試過啊:64:
但都好期待~~~:43:
到時唔知買game有無限定品送呢??:p
對 金牛 demo
Vince 發表於 5-7-2011 12:27 PM

唔似以前可以屈機....