Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 188,玩足一世(聲討)EX真三一

關閉 [複製鏈接]
我係冇訂嘅
不過強帖留名!!
樓主, 你已部份成功了, 因為.............

我不曾在這店買過東西, 但我看到這帖後, 就決定不會幫襯牠.
(有他/她/它, 但為何我會用這個牠呢!!!!!!!!!!!??   XDDD)

=========================================================

支持樓主, 亦希望其他受害者能討回公道. :blame:
樓主, 你已部份成功了, 因為.............

我不曾在這店買過東西, 但我看到這帖後, 就決定不會幫襯牠.
...
CUHUNTER 發表於 15-6-2011 10:44 AM

自從 "叔叔" 間舖摺咗, 佢去咗 角落 守死貨後, 都冇幫襯lu.
因為真係變晒質, 一來無乜新貨, 二來比我感覺係: 賣得幾多得幾多, 約滿就之後摺埋佢.

大家留意, 除了EX合金, 佢哋ES合金都係咁手法...

JK
前晚同代理伯伯吹水﹐佢話係有CUT貨﹐基本都比到8/9成貨。個別遲落訂既鋪頭會CUT多D﹐段估188呢間係遲比訂+收埋賣既機會最高。

間間細鋪得佢比人點名話無貨﹐無野講啦!
伯伯係好人,但佢個死肥仔就唔得囉..!!
記得早兩年
伯伯係好人,但佢個死肥仔就唔得囉..!!
kafai1978 發表於 15-6-2011 12:07 PM

伯伯好人, 個仔還可以 (起碼交到戲)

最福佳係個百婆, 黑口黑面, 買多D野即刻做變形金剛..... 變犬呀!!! 我唔係想玩人身攻擊, 不過呢條肥婆真係好乞人憎, 態度極差, 仲要keep 住睇 Yaoooo 跟炒價, 加少左你仲要當恩賜.
伯伯好人, 個仔還可以 (起碼交到戲)

最福佳係個百婆, 黑口黑面, 買多D野即刻做變形金剛..... 變犬呀 ...
basic15 發表於 15-6-2011 12:22 PM

係呀...個百婆真係好衰..入去睇野唔買野就當你係小偷咁...咩事呀..人地唔睇過點買......其實呢個老女人係咪伯伯老婆呀:?
頭像被屏蔽
係呀...個百婆真係好衰..入去睇野唔買野就當你係小偷咁...咩事呀..人地唔睇過點買......其實呢個老女人 ...
iamfinethankuuu 發表於 15-6-2011 02:14 PM

其實間野係邊樹呢, 係咪one 伯伯呀
記得之前出Ex- 31 prepaint ver 過時我係第二間鋪訂左隻一號,因為代理要cut貨,間鋪逼我買晒3隻:no:,小弟退訂找現貨,係188呢問鋪找到仲要平過我訂,仲吾洗食3隻,買過時仲有講有笑,對比現在..:(
記得之前出Ex- 31 prepaint ver 過時我係第二間鋪訂左隻一號,因為代理要cut貨,間鋪逼我買晒3隻,小弟退訂 ...
dboy2007 發表於 15-6-2011 02:57 PM

我同你一樣,都係呢間買現貨EX三一1號,果時服務好好,開左兩盒俾我選,而且當時又經常同孤注鬥價,所以都幫襯唔少!!但自從伯伯摺左,精粉入註188後,經營手法便漸差了.....
頭像被屏蔽
現在攪到咁,間鋪真系搵鬼再幫襯咩, 做生意做到咁......除非一炮就可上岸退休.....:56:
我同你一樣,都係呢間買現貨EX三一1號,果時服務好好,開左兩盒俾我選,而且當時又經常同孤注鬥價,所以都幫襯 ...
angus 發表於 15-6-2011 03:12 PM

Yes, 當時真係好正, 日日同 "叔叔" 吹水, 就算你唔買, "叔叔" 都好好傾!!!
我的ex合金 三一 1號repaint都係呢樹買.
當時1字尾, 宜家 真三一去到4字尾, 我心諗: 係咪我的收入追唔到通漲呢, 我自問唔 "捨得" 比 4xxx 買1個玩具.

JK
回復 120# jk5
而家已炒到5xxx,我情願買部 Ipad2 俾一家人玩好過!!:36: