Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 188,玩足一世(聲討)EX真三一

關閉 [複製鏈接]

出左未先,唔係es三一呀,影張單寫低資料及投訴內容去消委會啦
咪就係ES既三一1~3号,戰國魔神同飛天鑽囉............頂左咁耐都冇打過嚟...........
以前呀伯真係好好,而家...真係冇行過入去睇...
p_lam0730 發表於 13-6-2011 08:37 PM

阿伯係佢老豆...估唔到個仔咁奸:blame:
哈哈唔係呀,你噤等得,es三一依家咩價,死左條心啦,一世都唔會打比你,投訴佢啦
咪就係ES既三一1~3号,戰國魔神同飛天鑽囉............頂左咁耐都冇打過嚟...........
momo1328 發表於 13-6-2011 09:09 PM

吓!? 你幾時訂的??
ES既三一1~3号出左好耐, 到而今都冇通知? 你都照等??
momo1328 發表於 13-6-2011 09:09 PM

下,以小弟所知es三一都好耐架喎...
咁樣算唔算呃訂金?
回復 36# hoying710

我係見到哩個POST個鋪名咁熟,先醒起我頂左野..........
你唔係有得佢呀,噤樣呃錢
我最嬲就係無貨比我算啦,仲叫我等個幾星期,我話退訂,又話要等供應商比番佢至比我,!佢老味
lcm519 發表於 13-6-2011 07:34 PM

"等供應商比番佢....",點解舖頭訂貨要比訂金架咩??......小弟真係聽都未有聽過~~:66::66::66:.
"等供應商比番佢....",點解舖頭訂貨要比訂金架咩??......小弟真係聽都未有聽過~~.
小武 發表於 13-6-2011 09:43 PM

就算佢要比訂供應商都唔關客人事.
唔通供應商一世唔退錢比佢,佢拖客仔一世?
咁要改名拖足一世
比我就比兩條路佢:
一係即刻回水,
一係即刻報警.
我最嬲就係無貨比我算啦,仲叫我等個幾星期,我話退訂,又話要等供應商比番佢至比我,!佢老味
lcm519 發表於 13-6-2011 07:34 PM

佢同供應商既事關你鬼事, 而且, 呢D, 任佢老吹乜都得~

我諗而加就算有貨都會開價三仟:55:
死啦.我係佢到頂左5隻ES合金都仲未攞,佢又冇打過比我,點算好..............
momo1328 發表於 13-6-2011 08:33 PM

大大,你呢5隻ES合金一定無梗,
我個朋友都係向佢度訂ES三一,
如果唔係撞啱佢返貨,都攞唔到第一隻,
不過要加錢先攞到,
之後2號同3號,佢要靠其他相熟舖頭通知出左,
就即刻收工去攞,先有得玩咋
:71:支持樓主~~!!冰封三呎非一日之寒,就係D人怕事,攪到間野今時今日重可行騙,雖然我都冇訂但都聲援樓主!!
玩大玩死依間鋪啦,唯害人間