Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 188,玩足一世(聲討)EX真三一

關閉 [複製鏈接]
如果喺"泣發發"附近貼街招數佢D臭史會唔會有效呢? 例如...黑店or 經營手法有問題等標題
我都支持樓主的, 但社會上似乎有另一種聲音
samsung 發表於 20-6-2011 15:43

師兄既比喻唔係好啱用係度, 因為呢個情況間poor guy野從來無認錯或者做任何野補償, 只係當d客係白痴! :53: 你話唔投訴到佢執笠點對得住自己??? :blame:
肥仔定TB?
高機動型黑百合 發表於 20-6-2011 10:52 PM

兩個都係同流合污:53:
旺角現時點2/F分店都有一盒,我取訂時問佢呢合我用抄價$4000比我得唔得,佢話最平$4200,有花冇得換,我去亞伯度 ...
shwong 發表於 20-6-2011 03:34 PM

睇完你呢段, 條友真係幾賤!!!
2年前已經比定 hk$500 佢訂貨, 宜家一個屈尾拾, 連客人d訂都想扣住.
佢係唔係 散埋d貨, 摺咗間舖, 連hk$500 都食埋.

JK
擺人地D錢訂貨,要連抄貨賣完先退錢,無本生利?唔怪得可以有三間鋪賣死貨,188都開2間,現時點都唔知佢賣乜,抄一次貨可以交3間舖租,可以養活佢2個肥西
頭像被屏蔽
如果喺"泣發發"附近貼街招數佢D臭史會唔會有效呢? 例如...黑店or 經營手法有問題等標題
半田健人_555 發表於 20-6-2011 11:30 PM

哈哈~咁你要早D起身~:36:
兩個都係同流合污
iamfinethankuuu 發表於 21-6-2011 07:45 AM

冇天理~~~厄人厄到3間鋪~~~~超人幾時回歸對附壞人
錯,係一格格,他們有三間店,兩間賣玩具,一間賣精品。
聶風 發表於 21-6-2011 18:23

天理循環, 小心有報應呀~ :o
Post bring up!!!!