Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 188,玩足一世(聲討)EX真三一

關閉 [複製鏈接]
我問過188 玩足一世, 佢話佢果度獨家有得訂呀, 仲話同代理果邊好熟呀. 佢不知幾開心有人訂正令羊figure ...
CN01 發表於 16-6-2011 06:32 PM

死貨肥婆:34:
肥仔當年米就係咁樣衰左0係佢手上架囉....以為執到平貨...點知奶左野...比人玩足一世.....搞到連老爺都 ...
CN01 發表於 16-6-2011 06:03 PM

上維基睇可能就係咁解呀....間舖名嘅由來...畀肥婆玩足一世:66:
上維基睇可能就係咁解呀....間舖名嘅由來...畀肥婆玩足一世
iamfinethankuuu 發表於 16-6-2011 10:07 PM

個日無拿貨個巴打叫咩名?:43:
個日無拿貨個巴打叫咩名?
高機動型黑百合 發表於 16-6-2011 10:21 PM

叫花花呀....佢琴日都去拎左喇:43:
叫花花呀....佢琴日都去拎左喇
iamfinethankuuu 發表於 16-6-2011 10:24 PM

個日同我地上去個個wo...    :(
哈..真係諗起佢同你扮熟個樣.....好想嘔呀.....今日行過見佢d眼線紋到呢..好似畀人打腫咗咁 ...
iamfinethankuuu 發表於 16-6-2011 10:05 PM

今日行過見d 令近d 人好似睇動物園咁裝下見唔見果兩隻野....有d人陰陰咀離遠笑下呢間店.....一大奇景....明顯唔係睇貨...係睇人....:34:
即係何必當初呢又....可能真係表演慾太強....我call 齊人上去睇動物生態.
頭像被屏蔽
睇嚟依間野專呃人同佢訂嘢,一係貨到加你價,好炒嘅貨都唔比你,訂又唔肯退,博有傻仔唔理...
其實年頭我以出POST話 玩XX世係有問題,
但可能個個覺得吾關自已事無理到我地的忠告
WACOM 發表於 16-6-2011 06:50 PM

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 6431&highlight=
Hamjim 發表於 17-6-2011 12:20 AM

香港人其實好快忘記事件,所以就算看過都未必記得!!
香港人其實好快忘記事件,所以就算看過都未必記得!!
jackiefung 發表於 17-6-2011 09:06 AM

所以個post 推到而家囉. keep 住大家警覺性好d. 黑店, 無良.
我係冇訂嘅
不過都要
強帖留名!!
今日行過見d 令近d 人好似睇動物園咁裝下見唔見果兩隻野....有d人陰陰咀離遠笑下呢間店.....一大奇景.. ...
CN01 發表於 16-6-2011 11:06 PM

哈...睇動物...今期佢地威哂啦!!!究竟肥婆係咩樣......見到真人肯定可以入高登整張game card畀佢:DD
睇嚟依間野專呃人同佢訂嘢,一係貨到加你價,好炒嘅貨都唔比你,訂又唔肯退,博有傻仔唔理.. ...
lcm519 發表於 16-6-2011 11:42 PM

咁又唔係客人就係傻仔0既...其實咁樣做買賣0既人先係傻仔.
客人都係受害者. 希望日後少d 呢d 情況出現.
做買賣0既人做到咁就係傻仔....自取滅亡....
咁又唔係客人就係傻仔0既...其實咁樣做買賣0既人先係傻仔.
客人都係受害者. 希望日後少d 呢d 情況出現 ...
CN01 發表於 17-6-2011 10:18 AM

以為自己搵多左錢..其實無哂聲譽...呢d真係注定比社會淘汰