Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 188,玩足一世(聲討)EX真三一

關閉 [複製鏈接]
我估佢指那個"女仔",就係果個肥婆

p.s: 果條肥婆係可樂個家姐
verywai 發表於 16-6-2011 11:59 AM

錯!!! 佢地係.......情侶, 呢點我可以好肯定!!!
錯!!! 佢地係.......情侶, 呢點我可以好肯定!!!
basic15 發表於 16-6-2011 12:41 PM

嘩...原來係情侶...唔怪得個肥仔咁厭世啦....厭足一世呀!!!
支持大大...咁樣落去....只會令哩d奸商越做越過份

諗返先覺...去哩d到訂玩具...[街旺]...[188]...
見到佢有得訂...俾幾舊...攞張單走...
完全唔知佢有冇br登記呀...
真係好冇保障...
師兄, 我都係係佢地到訂 三一 Repaint, 果時的確係無野, 除左果女人依舊衰格之外, 其實係無問題, 佢地仲話佢地同 ES/EX系列個批發好熟, 佢地無貨其他地方都唔會有, 所以先夠膽收人訂. ...
basic15 發表於 15-6-2011 03:34 PM

其實我冇投訴,因為 "玩足一世" 今次比到貨我。

幫襯佢係因為以前成日行 188,個伯伯真係好好人,所以幫佢個仔訂真三一。當時 (2009年) 肥仔親口同我講話同 Fewture Ex 合金老闆好熟,要幾多有幾多,連訂金都唔收我。我堅持之下佢收我 $500 訂。

2009 年尾開始我好少去灣仔 188,轉去行旺角。 我朋友同我講阿伯間鋪冇左,肥仔間鋪越黎越少野賣,我朋友怕佢執笠,叫我快 D 退訂。但係我冇退。

不久之前肥仔老婆打比我話代理比唔夠貨,訂 100 隻 只得番 50 隻左右,同埋要加價,問我仲要唔要,我話要。最終有貨比我。

呢一兩年真係唔知發生左咩事。以前幾好既。
"...當時 (2009年) 肥仔親口同我講話同 Fewture Ex 合金老闆好熟,要幾多有幾多, 2011年代理比唔夠貨,訂 100 隻 只得番 50 隻左右,同埋要加價,.."   肥仔唔係同Fewture Ex 合金老闆直接拎貨咩?    ^v^
回復  jk5
而家已炒到5xxx,我情願買部 Ipad2 俾一家人玩好過!!
angus 發表於 15-6-2011 03:31 PM

GOOD CHOICE :71:
因為同伯伯好傾,以前好多時
爆粗時咪變做老媽子囉
verywai 發表於 16-6-2011 12:41 PM

個肥婆會爆粗咩??因咩事呀??話佢老公(伯伯):34:
basic15 發表於 16-6-2011 12:41 PM

三角戀定係亂:30:
關係攪到咁....唔怪之得間舖都亂到咁....:34:
我只替伯伯可惜,辛苦經營嘅信譽,比佢個仔同條肥野攪灣
嘩...原來係情侶...唔怪得個肥仔咁厭世啦....厭足一世呀!!!
CN01 發表於 16-6-2011 12:51 PM

千揀萬揀揀左隻哥斯拉........:45:
黑店--玩足一世
強帖留名!!
"...當時 (2009年) 肥仔親口同我講話同 Fewture Ex 合金老闆好熟,要幾多有幾多, 2011年代理比唔夠貨,訂 1 ...
gekigoke 發表於 16-6-2011 02:18 PM

吹哂水啦:53:
千揀萬揀揀左隻哥斯拉........
iamfinethankuuu 發表於 16-6-2011 04:41 PM

可能遲d再開新店叫"夢幻組合" 60 尺鋪面, 兩個店員佔地40尺,人肉哥斯拉收銀員 顆拍 愛夫哥斯拉拖貨員, 一個收訂, 一個拖貨.  今期仲唔發!!! 真係絕世好橋呀喂.
我只替伯伯可惜,辛苦經營嘅信譽,比佢個仔同條肥野攪灣
lcm519 發表於 16-6-2011 04:41 PM

其實肥婆衰定肥仔衰???定兩個都咁衰:45: