Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 188,玩足一世(聲討)EX真三一

關閉 [複製鏈接]
回復 10# toshiya1107

我之前都係度訂EX 三一都無事至係度訂,點知中伏
希望所有於188,玩足一世訂了EX真三一的受害者,可以一齊行動,
1.)一齊持單到舖要求取貨或賠賞,預報警。
...
shwong 發表於 13-6-2011 04:13 PM

其實,只要您有理據,一個人都得的。
頭像被屏蔽
我可以去聲援你地:65:
其實,只要您有理據,一個人都得的。
chungcup 發表於 13-6-2011 06:31 PM

唔得~除非好似我尼D樣衰衰~聲大大

如果你私私文文~ 靚靚仔仔~ 係唔會夠老闆娘講

都係人多好辦事:71:
揾人去攪正呢間野啦:67:
對唔住 請問188玩足一世有什麼問題
Strawberry 發表於 13-6-2011 06:02 PM

話說2年前訂~ 出貨冇貨俾~ 等電話~ 會加價~ 大約係咁

好老實講~ 事後加價我唔講對與錯

但我之前見有版友話要等電話通知~ 仲要唔知有定冇
一定就老老實實話冇~ 我退訂搵現貨
係要過左1星期~ 現貨都炒上天~ 就打俾你我地現貨俾出面平~ 見你有訂~ 咁你要唔要

我比較反感尼種做生意手法

好老實~ 就算佢有100人訂~ 個個俾佢屈1牛 ~ 100牛好似好多
但得罪曬班 玩玩具既客~ 我就唔信有人只玩EX合金~ 其他咩都唔玩~
有既一定都係少數~ 你睇今次超人~ 冇賺咁多~ win曬全世界口碑~
算la~ 佢做得老闆有佢既生意經~ 可能佢既做法先係對的:67:
其實我唔係好明而家樓主想點.....
係用1), 2) 定3)? 2), 我以前有幫人問過, 係廢的, 比較suggest 用1) or 3)
不過又真gar wor, 只要你係真係有心追到底, 用3)其實唔洗多人都ok. 反正small claim 大家都唔可以用lawyer, mud 同佢1 v 1  lor
睇黎小弟都要「強帖留名」!!
我最嬲就係無貨比我算啦,仲叫我等個幾星期,我話退訂,又話要等供應商比番佢至比我,!佢老味
頭像被屏蔽
我最嬲就係無貨比我算啦,仲叫我等個幾星期,我話退訂,又話要等供應商比番佢至比我,!佢老味
lcm519 發表於 13-6-2011 07:34 PM

係~尼種係最無良~ 講到好似唔關自己事~
我有係其他討論區開post,都有其他人一樣,已叫佢地去投訴,大家一齊去幫佢賣廣告啦
死啦.我係佢到頂左5隻ES合金都仲未攞,佢又冇打過比我,點算好..............
以前呀伯真係好好,而家...真係冇行過入去睇...