Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 188,玩足一世(聲討)EX真三一

關閉 [複製鏈接]
支持!!!
就係因為太多人話投訴冇用, 所以先助長咗呢d不良商人!!
雖然今次好似唔關好多大大或我事, 因我冇訂到,
但難保他朝, 各大商人見到咁好呃, 將呢種歪風漫延至更多玩具店,
下次收害既可能就係我地!!
叫d人去同佢間舖裝修吓啦:67:
雖然無買, 都絕對支持~!
:71:強帖留名!!:36:
但係我見佢舖入面有現貨賣緊wor....
佢有現貨賣反而冇貨俾你甘得意ge?
回復 26# lcm519

我話退訂,又話要等供應商比番佢至比我

呢句最攞命...唔理你講真定講假...冇貨拎...退訂緊係要即刻還...
咪就係ES既三一1~3号,戰國魔神同飛天鑽囉............頂左咁耐都冇打過嚟...........
momo1328 發表於 13-6-2011 09:09 PM

唔計ES三一

ES01 & 02已經係去年年頭產品,當時都不是太缺貨:?

,無理由拖你咁!佢耐托水龍呀??:53:

唔退錢!去消委會
當然講真,個pk女人講,最好唔好比,有排同佢玩
support~~~:angry:
但係我見佢舖入面有現貨賣緊wor....
佢有現貨賣反而冇貨俾你甘得意ge?
kingkong544 發表於 13-6-2011 10:54 PM

因為訂價唔洗2牛8魚魚~~~佢而家賣隨時4牛幾5牛~

佢同你講你訂果堆未到~~~但我自己現貨就到左
回復  lcm519

我話退訂,又話要等供應商比番佢至比我

呢句最攞命...唔理你講真定講假...冇貨拎 ...
36韜 發表於 13-6-2011 11:01 PM

can't accept :*
幾年前 佳旺都試過啦 有個四眼肥仔 一直冇商業登記
間鋪都有收開訂 本人就係佢度訂figure  ...
toshiya1107 發表於 13-6-2011 04:53 PM

我係受害者~但我唔知事後發展到出動CID:$
黑店--玩足一世
以後唔去佢度buy野:53:

注: 我係冇訂嘅
幾年前 佳旺都試過啦 有個四眼肥仔 一直冇商業登記
間鋪都有收開訂 本人就係佢度訂figure  ...
toshiya1107 發表於 13/6/2011 16:53

不過兩次事件唔同wor, 個次係真"結左業", 今次無結業.
不過強烈支持受害者用法律途徑解決, 用今次事件為"訂"玩具開個先例釋法. 等唔好間間都開訂開得咁開心, 之後cut 單無貨俾仲要聲大大, 又借D 理由加價!!
唔得~除非好似我尼D樣衰衰~聲大大

如果你私私文文~ 靚靚仔仔~ 係唔會夠老闆娘講

都 ...
逆天原罪 發表於 13-6-2011 06:54 PM

:Q:Q:Q