Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 188,玩足一世(聲討)EX真三一

關閉 [複製鏈接]
其實比唔到貨都次要 , 最大問題係之前有現貨賣比街客 .....

( 我無訂真 三一的 ... )
話時話, 邊間係 "玩足一世" 188 1樓?2樓?
樓主唔知去左,但我以去信消委會,即日打去即開file跟,我問佢洗唔洗集齊人投訴,佢話唔洗,一個都得,因為佢會有主任跟進,只要你有足夠理據和資料,受害人請即投訴
有冇人开了file number, 大家用同一个number together 投诉佢,如有请留消費耆委員會Tel number 及 contact 边位跟进, thx. 大家努力
File:301�115 332�2011你自己再打去投訴,唔洗一齊的
前日我睇到肥仔在in's point 2/F 看緊舖, 188 d 蘇州屎留留比佢老豆啦.
搵LAW霸幫手:*:*
搵LAW霸幫手
蝦您波凸 發表於 14-6-2011 01:21 PM

大前題你要住係SSP...
:34:
支持...
對於不合理的事情絕對不能沉默
否則只會任人宰割
先影低佢舖頭!post晒大小玩具討論區,寫埋投訴信去報紙 !攪大一佢 !你做初一我做十五!警告所有不良 ...
K_C_Wong 發表於 14/6/2011 09:51

影佢相 ~ 支持 :36:
回復 79# toysng

2/F :74::74::74:
前日我睇到肥仔在in's point 2/F 看緊舖, 188 d 蘇州屎留留比佢老豆啦.
johnnil 發表於 14/6/2011 13:07

In's 開左? 請問邊間? 以防去錯個度買野
In's 開左? 請問邊間? 以防去錯個度買野
saihttam 發表於 14-6-2011 02:07 PM

係 "國寶" 對面.......:42:
係 "國寶" 對面.......
Ar.J 發表於 14-6-2011 14:27

同188一樣名嗎?
你俾左訂, 正常計就已經同佢立左contact, 如果跟各大大所講, 佢係有貨既, 優先權係應該俾訂左既人, 在contact law 既立場黎講, 你俾既訂金, 無可能係"無條件"/"無得著" 就咁睇, 我覺得今次係既受害者如果真係要玩大佢, 其實係可以經民事途徑要店舖賠錢. 同埋, 同一道理, 俾訂個時講明"絕不加價"既店舖, 如果之後要加價, 都會係毀約, 一樣可以要佢賠錢