Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] EX 真三一退訂

不如有技巧地開佢名,唔駛其他人中蕉。
馬仔 發表於 11-6-2011 01:24 PM

你入左未呀師兄?
佳旺2/f Q太郎同3級漫畫中間果間。
未, 只係留左名, 等通知law.

你入左未呀師兄?
iamfinethankuuu 發表於 11-6-2011 01:42 PM
未, 只係留左名, 等通知law.
馬仔 發表於 11-6-2011 02:19 PM

where u留左名?:handshake:
佳旺2/f Q太郎同3級漫畫中間果間。
ROBINMASK 發表於 11-6-2011 01:44 PM

同多拉a同一個老細,呢間有問題?
如果係我~我唔會退~我日日係佢多人既時候同佢噪~

日日去~日日噪~我就睇佢可以唔做生意幾多 ...
逆天原罪 發表於 10-6-2011 07:30 PM

依個方法我buy喎:34:
再唔係玩到上報,幫佢叫埋報紙黎影
係呀...消x會是癈的...我都試過搵佢地...最叻就叫你地和解
iamfinethankuuu 發表於 10-6-2011 07:31 PM

政府department你地咁樣佢係唔會做野架
我上之都試過,一開波就出信同cc去報紙,咁佢好快就幫我做野:66:
其實信和有邊幾層係有玩具賣嫁..
其實信和有邊幾層係有玩具賣嫁..
ablmcc2b 發表於 11-6-2011 04:15 PM

自己行去信和睇未得law,費事人地答完你,你去左間黑店就無謂啦!!
依個方法我buy喎
再唔係玩到上報,幫佢叫埋報紙黎影
幻霧 發表於 11-6-2011 03:58 PM

有個橋妙就係要大大聲話
    1. 你厄人wo~
    2. 訂左就加價你鐘意屈我幾多都得嫁la
    不停重複∼ 主要係話俾出面行既人聽
Calling the police in this situation will be a waste of time, a majority of police don't want to do  ...
Zankantou 發表於 11-6-2011 07:22 PM

support~~~:71:
兩年前就係二千幾,兩年後?唔好玩啦!通賬賬到咁,原料乜春都貴,二千幾俾你你都要小心啦次貨啦!
兩年前就係二千幾,兩年後?唔好玩啦!通賬賬到咁,原料乜春都貴,二千幾俾你你都要小心啦次貨啦!
超人積亞斯 發表於 11-6-2011 07:45 PM

關通脹事咩,兩,三個月前d奸鋪都仲收訂3k,現在未3.5k至俾客.
咩經濟理論兩,三個月通脹15%架,
你睇下兩,三月前出果d玩具,行貨有無加15%!!
不如講明比客聽,我係要賺你5舊,吹呀!
超人積亞斯 發表於 11-6-2011 07:45 PM

文雅D~斯文D~ 不如講下你有冇買~你做邊行~你係米搵多錢?
各位大大好,我都係受害者,我之前都係度訂過無事,點知今次....佢老味,我09年比左500訂,
我尋日打比個女人,佢話嚴重決貨,又話要排隊等通知,叫我要等個幾星期至通知我有無貨比我,
無至退訂,同埋佢話一定唔會之前個價比我,幾錢就無講...老實講,傻都知佢想做咩啦,
一兩個投訴無咩用,最重要真係有幾多人受害,(不如開個POST睇下有幾多比佢[玩足一世]既受害者),
集合一起去信消委會投訴,可能有效,無貨比我預左,條氣唔順是大,唔可以助長D PK鋪,唔通要比佢[玩足一世]呀