Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] EX 真三一退訂

09年於188(訂單印有玩足一世,現時點2/F都有分店,小心)訂了EX 真三,門口傳單寫名絕不加價,訂了等到今日佢 ...
shwong 發表於 10-6-2011 06:30 PM

呢間野,佢訂照收,代理cut 佢一半,佢都唔會輸,
say佢收48隻訂.同代理order 48隻,代理cut淨24隻.
佢將24隻貨加價派訂,先訂那些人不要,佢再貴d比後訂的.
仲可以取數隻上網比人bid.
舖係無現貨唔會斷正.
問題係點解代理會cut佢咁多貨?
佢收完訂洗左d訂order唔夠?代理淨係玩佢?
佢出古惑見好賣收起d貨賣第二度?
佢真係咁淒慘?
呢間野,佢訂照收,代理cut 佢一半,佢都唔會輸,
say佢收48隻訂.同代理order 48隻,代理cut淨24隻.
佢將2 ...
fatestay 發表於 13-6-2011 02:57 PM

so pk...:blame:
有三間鋪, 另一間係賣鬆弛熊, D熊比其他shop 貴
係ng係 188 二樓果間 (有兩間鋪, 一間係阿伯睇鋪)

果時經過都見佢poster
之後仲話 27xx , 絕不加價ma,  ...
shingo_y2k 發表於 10-6-2011 06:39 PM
無良SHOP!!~~:53:
擺到明拎唻炒....訂就無..現貨就有...真係以後唔好幫襯呢d shop
iamfinethankuuu 發表於 10-6-2011 07:17 PM
:42: 買玩具本是一件開心事 !家陣變咗買氣嚟受!:42: