Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] EX 真三一退訂

頭像被屏蔽
會唔會有人肯將所有類似事件(不良手法)影曬鋪頭門口相、位置、事件經過
然後制作成一個帖/網頁供各位大大參考
大家一齊Blacklist呢d不良鋪頭先係對付佢地既最好方法!
會唔會有人肯將所有類似事件(不良手法)影曬鋪頭門口相、位置、事件經過
然後制作成一個帖/網頁供各位大大參 ...
bee90124 發表於 12-6-2011 11:49 PM

good id~:71:
回復 132# gekigoke

改過另一個名咪又開翻:31:
頭像被屏蔽
無所謂,d鋪本質不變結果都係死,話之佢改玩你一世,玩佢一世又好,終歸咪玩到自己
回復 110# mickeyandminnie
Whether I have the knowledge of Hong Kong LAW, I browsed TD only for information, sharing toys joyfully.  You can seek advise from your police officer and solicitor friend, or study Hong Kong LAW CAP 210 THEFT ORDINANCE.
頭像被屏蔽
回復  shwong

都係果句,唔明點解呢D熱貨唔蕉人呢D大鋪訂.
我未聽過人哋蕉人派唔到貨,雖然蕉人依 ...
williamkk 發表於 11-6-2011 12:05

蕉人呢d咪醒 lor, 眼光放遠d, 今次賺少d, 個個讚佢好, 甘之後大把人去佢地處訂野, 佢d野又比外面貴d, 少數怕長計, 賺就係咁樣慢慢賺出來的
回復 142# AK30

你有什麼好提議即管提出,我5識法律,誠心救教!我係想幫下人姐,你唔係見我係見習生又來單打我?我己經試過發下言就俾人話打手又話我係炒家....你識點幫受害人咪出聲囉,成日叫我study Hong Kong LAW CAP 210 THEFT ORDINANCE. 把鬼咩,如果你覺得我地维權係攪事,無用既就算罷.....你可以繼續留意玩具資訊同分享玩具既樂趣~~!!
我星期六在該店拿, $33*), 無錯係比訂果時貴左幾百, 但係兩年前yen對8幾, 而家9幾, 所以這個加福我可以接受。我拿貨時佢都話好少貨, 佢當時訂左100隻, 但代理派得40隻左右, 可能我訂得早, 好彩冇被cut。但我相信佢真係冇現貨賣, 因為當日我同行的朋友沒有訂, 我問店主可否加多幾百賣多隻比我佢都話唔得。因為全部訂晒!
照樓主及其他受害者講法﹐我覺得間鋪係無預早通知遲訂既客CUT左貨﹐如果五月中佢有聯絡D客﹐好多人都仲可以上9樓伯伯度用35魚內補訂一隻。依家佢地要食其他鋪既現貨價起碼要40魚以上﹐好金~亦唔排除代理遲通知﹐洗佢鑊金既。
頭像被屏蔽
但佢同我講話來得60隻到,況且衣隻ex合金係收訂至生產,你訂100隻咪100隻囉,再者,點解人地可以唔加錢比到貨你,而佢要加錢,你肯比3300覺得底係你自己儍啫
又唔見蕉人話比人cut貨,咪吹水la,如果我比晒100隻訂金給9/F代理,代理咪同我叫廠造100隻law,cut什麼 ...
聶風 發表於 13-6-2011 10:24 AM

I agree .  比人cut貨  又會有現貨賣 4 Cows