Toysdaily 玩具日報

查看: 29726|回復: 154

[玩具報告] EX 真三一退訂

09年於188(訂單印有玩足一世,現時點2/F都有分店,小心)訂了EX 真三,門口傳單寫名絕不加價,訂了等到今日佢好有信用,無加價,因為佢話無貨,($4000賣就有貨)。問消費者委員會佢話只可做中間人,最後就去小額錢債審裁處自己追,有無其他受害者一齊追?
師兄, 呢間野係188係唔係格仔舖黎?
玩足一世<<<<玩你a ma, 真係玩足一世
哇..好九喎!!!!!!
係ng係 188 二樓果間 (有兩間鋪, 一間係阿伯睇鋪)

果時經過都見佢poster
之後仲話 27xx , 絕不加價ma, quota 得返最後5 個.......
係ng係 188 二樓果間 (有兩間鋪, 一間係阿伯睇鋪)

果時經過都見佢poster
之後仲話 27xx , 絕不加價ma,  ...
shingo_y2k 發表於 10-6-2011 06:39 PM

信佢就奇.....真係畀佢玩死呀係度訂&#22021;大大
嘩~呢D咁既舖都有既~
所以真係要去D有信譽既舖~
可能呢D舖一開始係會貴D~~
但係都心甘情願俾
回復 1# shwong

咁係米$4000 丫
之前 ES 三一已中過招....此店信譽.....:53::53::53:
但好攪笑喎....你一方面同你講無貨...但又可以有現貨賣??你問佢咁佢有咩解釋?
呢間野以前都ok架....價錢又ok,神話隻隻0係佢到入
唔知做咩...而家好似變哂質......
變到似精品店多d....咩都冇得賣甘....
搞到入到廢事入........
呢間野以前都ok架....價錢又ok,神話隻隻0係佢到入
唔知做咩...而家好似變哂質......
變到似精品店多d.... ...
kingkong544 發表於 10-6-2011 07:10 PM

同埋係灣仔場入面有個老女人好惡呀....好黑人憎又無禮貌....乜水唻呀???
頭像被屏蔽
同埋係灣仔場入面有個老女人好惡呀....好黑人憎又無禮貌....乜水唻呀???
iamfinethankuuu 發表於 10-6-2011 07:15 PM

如果佢惡~我只會比她更惡:*
咁都得,問一問信和9樓有無供貨比佢地,如果有,咪係講大話law,佢地&#25886;晒D貨黎炒。
聶風 發表於 10-6-2011 07:17 PM

擺到明拎唻炒....訂就無..現貨就有...真係以後唔好幫襯呢d shop:53: