Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Jack sparrow Us jap有望遠鏡跟 香港無 歧視?

回復 91# Gretzky99

請盡快尋求專業協助:36:
回復 90# Toro

溫馨提示:
師兄你玩埋人生攻擊,似乎已經起火啦:36:
小心犯規被Band呀:54:
回復 91# Gretzky99

:66: 係三選一,定送晒3條美人魚先 :34:
回復  Toro

溫馨提示:
師兄你玩埋人生攻擊,似乎已經起火啦
小心犯規被Band呀
Oldcat 發表於 10-4-2011 12:51 AM

冇所謂,其實呢個討論區都愈來愈唔岩睇,thx
回復 94# kkkso04010

重要加坐著個舊石, 最好加浪, 加船.

最重要的是只能獨家賣比香港區VIP.  海外不能!

If my momery serve me correctly, these usual "limited edition" item would be gift for VIP members from the past (coz Japan and US don't have membership scheme)

So guys, say calm and await good news from HT la.

<加勒比海盜:魔盜狂潮>1:6 DX Captain Jack Sparrow珍藏人偶現正接受預訂!

為答謝各位VIP的鼎力支持,VIP現凡訂購1:6 DX Captain Jack Sparrow珍藏人偶1隻,即有機會獲得於5月19日<加勒比海盜:魔盜狂潮>上映首日的Toy Hunters VIP特別場戲飛2張或精美珍藏禮品一份!

*詳情及得獎名單請留意Toy Hunters Facebook及新浪微博專頁公佈
&#8943;&#8943;*Hot Toys Limited 及Toy Hunters 保留最終決定權
1支望遠鏡引發出熱烈討論~~~

巴士叔叔~~~未解決~~~未解決

洲長~~I will be back

大家深呼吸~~~~拎套Anger Management 出黎一齊做
港版星矢有牌送,日本無
你吾告佢歧視~~~
仲有超合金魂行版送水晶膠,非香港市民都要投訴 bandai 太歧視 :66:
回復 96# chankb

我貪心小小,想加埋D背景雲 :66:
1支望遠鏡引發出熱烈討論~~~

巴士叔叔~~~未解決~~~未解決

洲長~~I will be back

大家深呼吸~~~~拎 ...
逆天原罪 發表於 10-4-2011 12:59 AM

計我話係HT呢支望遠鏡睇到好多野就真
仲有超合金魂行版送水晶膠,非香港市民都要投訴 bandai 太歧視
kkkso04010 發表於 10-4-2011 01:03 AM

香港BANDAI行貨送禮,最早期係超力電磁俠送金屬劍
就因為太厚禮,日本玩家同零售都投訴.不過唔係日本都送埋一分,
此後香港BANDAI都只可以送d水晶,鐵牌呢類冇咁吸引既野

所以.唔好成日只係話香港人,其實全球玩家都自私
自私冇問題,係處理方法既問題.
回復  chankb

我貪心小小,想加埋D背景雲
kkkso04010 發表於 10-4-2011 01:04 AM

大家 miss o左最重要的 1/6 骷髏(頭) ......... :DD
強烈要求 HT, 港版 Jack Sparrow 送 1/6 美人魚, 平息民憤!!!
Gretzky99 發表於 10-4-2011 12:46 AM

wo....人魚全部冇衫著........就送人魚啦......
今次真係唔覺得HT有問題。
在不同地方用不同的銷售策略,有幾大問題�歧視?
本地公司一定要比優惠香港顧客先?是可道理?
其實香港買HT野巳好好,有VIP gift, VIP discount, 14日換貨,Xmas gift, 奈唔宗送下戲飛/紀念品。。。。
有時D野唔係奉旨,著數唔好次次都要到咁盡!