Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Jack sparrow Us jap有望遠鏡跟 香港無 歧視?

HK VIP 有得送

第一日開訂已經講明 VIP 可以赢得首映門票 or VIP gift......:78:

港人: 執輸行頭, 慘過敗家!!!!!

唔理好唔好, 總之人有我又要有!!!!! :42:

唔好笑 D 搶鹽分子.......:34:
好彩我都未訂,之後應該唔洗排貢耐隊
無必要為了呢支野訂ss!差成K架
Oldcat 發表於 9-4-2011 08:58 PM

今日去到都諗住訂呢隻..
排緊個時見無乜人訂呢隻..
出去望多兩眼
commander Bly丫唔該 :57:
超錯
何必用這種策略得罪香港玩家。
超錯
何必用這種策略得罪香港玩家。
任俠 發表於 9-4-2011 09:40 PM

送多一件配件比國外玩家 = 得罪香港玩家 ?????

香港人, I am speechless.........:70:
只有在香港, Japan 可以訂 DX04 雙 body 版

HT 得罪全世界玩家 ??!!! :50:
HK VIP 有得送

第一日開訂已經講明 VIP 可以赢得首映門票 or VIP gift......

港人: 執輸行 ...
Gretzky99 發表於 9-4-2011 09:35 PM

如果VIP選擇VIP gift就冇9折,但訂果陣都冇得選擇,直接俾左9折,咁點得到VIP gift??:38:
如果VIP選擇VIP gift就冇9折,但訂果陣都冇得選擇,直接俾左9折,咁點得到VIP gift??
terry1997 發表於 9-4-2011 09:53 PM

係抽獎!!!

VIP有得抽首映戲飛/紀念品,件紀念品應該係支鏡

贏o左戲飛, 無紀念品.......:30:
雖然我有d失望~~
不過之前好多 vip gift...第2 d地方都無啦...
算啦~   到時枝鏡可能炒到$500:58:
嘩~咁而家係抽獎定係VIP禮物?
好多時公司有Exlcusive係好正常

不過係比本地客

中國人做生意則相反益外國人
而家D社會風氣真係好有問題 .....咁少事都要好似D細路揼地死撂...
香港人真係:42:總係唔抵得人有我冇

我明白有當然好啦,但無冇左一件配件,影響又有幾大呢??
唔理好唔好,

唔理有冇用,

總之人有我就一定要有!

我o地有人o地冇, 應份!!

香港玩家心態幾時變得咁畸形??!! :70:
嘩~咁而家係抽獎定係VIP禮物?
逆天原罪 發表於 9-4-2011 10:03 PM

VIP 可以抽獎, 一定有禮物 (首映戲飛 或者支鏡)
支鏡無唔緊要.但開訂前公布大家唔會覺得比人欺騙.
看來eb如果包呢支野,同平番d會有機跑出