Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Jack sparrow Us jap有望遠鏡跟 香港無 歧視?

純粹好奇,
點解"抽獎禮品應該係同戲飛價值差唔多既GIFT.....即係$100就岩數..."??
戲飛抽中率係160/1 ...
fatestay 發表於 11-5-2011 14:47

純粹吹水....因為大家都係VIP

50+160 / 1500....大家都係 210/1500...所以價值相同....

anyway, 以前VIP係必定有禮物,而家無就真係好唔掂...
希望HT唔好再攪三攪四助長炒風
純粹吹水....因為大家都係VIP

50+160 / 1500....大家都係 210/1500...所以價值相同....

anyway,  ...
Jimy 發表於 11-5-2011 04:00 PM

:71::71::71:
新一代vip裡頭就有好多炒家, 唔助長炒風, 唯有攪三攪四.:shiny:只是苦了真心對gift的客官吧
新一代vip裡頭就有好多炒家, 唔助長炒風, 唯有攪三攪四.只是苦了真心對gift的客官吧
bigtomm 發表於 11-5-2011 04:17 PM

其實ht供應不足就是助了炒風,
頭像被屏蔽
純粹好奇,
點解"抽獎禮品應該係同戲飛價值差唔多既GIFT.....即係$100就岩數..."??
戲飛抽中率係160/1 ...
fatestay 發表於 11-5-2011 02:47 PM

我個NUMBER 就1487 唔係新申請

而係舊個張 唔見左 去補領番既....所以....唔一定真係有1500張吧...
抽獎禮品應該係同戲飛價值差唔多既GIFT.....即係$100就岩數...

不過呢次HT真係太CHEAP, VIP買隻FIGURE,  ...
Jimy 發表於 11-5-2011 12:54 PM

呢套戲 1張飛都要1舊o波...

我訂IMAX 都要140 1張飛啦.....

衣家送2張 甘照係講法 HT咪要送價值200蚊既野比人:66:
新一代vip裡頭就有好多炒家, 唔助長炒風, 唯有攪三攪四.只是苦了真心對gift的客官吧
bigtomm 發表於 11-5-2011 16:17

咁好心HT就對 numer越細的 VIP越好喇....果批先係最早支持的fans,亦係最少炒家的一批,因為當年HT的figure炒唔起...
補領比新number你?
即係最大number唔等於vip人數?
如果係咁,個機會率仲大左.
補領比新number你?
即係最大number唔等於vip人數?
如果係咁,個機會率仲大左.
fatestay 發表於 11-5-2011 05:16 PM

係呀...所以補領要帶番你用VIP訂過既野上去

佢會用新NUMBER 印過張單出尼
咁你有無試過舊number中獎?
如果舊number都可以中獎,我聽日去比多一舊水佢補領
手持2個number,多一個機會.
:66:
咁你有無試過舊number中獎?
如果舊number都可以中獎,我聽日去比多一舊水佢補領
手持2個number,多一個機會 ...
fatestay 發表於 11-5-2011 05:40 PM

舊NUMBER 會係取消 冇得再用架啦.....
其實ht供應不足就是助了炒風,
fatestay 發表於 11-5-2011 04:28 PM

比較難~好賣既賣曬~好似t1000仲有得買:69: