Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Jack sparrow Us jap有望遠鏡跟 香港無 歧視?

回復 226# evilalive

毒!:34:
HT都已經出哂圖收緊訂,EB個隻都唔知攪乜?另外隻小龍5月出,又係唔知典....你話又無可能唔出現HT讚,EB踩丫!:42:
買得小係炒家黎,緊係要取消啦
布魯士 發表於 10-4-2011 03:05 PM

下??我都係VIP但係買得好小咋喎,下下千幾我真係無可能隻隻買。咁我幾時變左炒家?:50:
下??我都係VIP但係買得好小咋喎,下下千幾我真係無可能隻隻買。咁我幾時變左炒家?
pingpung 發表於 11-4-2011 20:53

之前d c hing 講架 ......我引述架炸 :70:

HT VIP 又點同 EB
我睇HT 舊VIP 終身制 應該唔會取消:67:
VIP  一定有 首映戲飛 or gift
Gretzky99 發表於 9-4-2011 10:26 PM

原來唔一定有.
回復 231# fatestay

整千幾隻VIP gift有幾貴呀,如果咁都要抽,真係冇咩好講.
千幾個VIP得50個有GIFT。。。。。。
哩D POST 多數都生存得好耐~~ IF 唔被BAN~~  留名SIN~:34:
頭像被屏蔽
原來唔一定有.
fatestay 發表於 8-5-2011 09:59 PM

My mistake, sorry.......:64:
為枝望遠鏡比多一千絕對唔值
但到時會唔會有人整返枝差唔多拿來賣呢?
一百幾十有嘅唔該通知聲!!
頭像被屏蔽
My mistake, sorry.......
Gretzky99 發表於 11-5-2011 02:31 AM

另有傳抽獎唔係望遠鏡而係九唔撘八的cosbaby sp....
抽獎禮品應該係同戲飛價值差唔多既GIFT.....即係$100就岩數...

不過呢次HT真係太CHEAP, VIP買隻FIGURE, 先有個1/10抽獎既機會,
過住呢D VIP GIFT係人人有份, 如果佢仲要千幾個VIP入面先有50件VIP GIFT,
即係HT助長少風...
抽獎禮品應該係同戲飛價值差唔多既GIFT.....即係$100就岩數...

不過呢次HT真係太CHEAP, VIP買隻FIGURE,  ...
Jimy 發表於 11-5-2011 12:54 PM

純粹好奇,
點解"抽獎禮品應該係同戲飛價值差唔多既GIFT.....即係$100就岩數..."??
戲飛抽中率係160/1500
gift 抽中率係50/1500喎.