Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Jack sparrow Us jap有望遠鏡跟 香港無 歧視?

小弟 3 年將近 40 隻 HT 1/6

上個月我訂了 5 隻 (Bruce Lee x 3, Tracker Predator, Indiana Jones, Jac ...
Gretzky99 發表於 10-4-2011 10:52 AM

真係做唔到架囉
應該都等左好耐...開新AC 要等3個鐘先可以出POST 回POST
改咩名好? 發表於 10-4-2011 03:47 PM

做人光明正大唔好咩,唔洗驚因為講錯野而怕左比人話就走去開新AC
e d事,我真係做唔出:56:
做人光明正大唔好咩,唔洗驚因為講錯野而怕左比人話就走去開新AC
e d事,我真係做唔出
白羊座_穆 發表於 10-4-2011 03:53 PM

X2
呢度有冇40隻?
改咩名好? 發表於 10-4-2011 03:50 PM

40隻咋?!好小兒料姐.
唉,一人小句la~
要河蟹:77:
回復 135# neo.L

無錢買figure咪唔好買o羅,師兄我諗你緊係唔需要捱炒價買番vip gift的玩家,我覺得我的觀點一點都唔係響度攪笑,可能你覺得我地呢d響上年上唔度車做vip的人抵死要捱炒價買番一d心頭好vip gift,更何況而家問題係香港係HT的基地,我唔係vip都覺得HT今次唔公平,枝爛鏡只送比VIP我無得好講,但今次好明顯唔顧老顧客對HT的期待與需要!
原本講支鏡...off topic太遠了....
回復 178# 白羊座_穆

你諗得太多,我td得lee個a/c。哎~服晒!
真係咩人諗咩嘢!
師兄..大家係到玩玩具je, 唔需要太激動ge, 網上係可以俾我地發表自己意見ge平台, 其實都係想俾大家去發表 ...
Anfernee615 發表於 10-4-2011 03:32 PM

ching,我不是話你你,如令你誤會,sorry
真係無聊~!為左碌咁o既野鬧左十幾版交~!!?:oh:
大家都係想鬧喧後,ht會交碌野出來姐:57:goodgoodgood
ching,我不是話你你,如令你誤會,sorry
BigOil 發表於 10-4-2011 05:02 PM

唔係, 我知你唔係話我, 你誤會了 !
回復  neo.L

無錢買figure咪唔好買o羅,師兄我諗你緊係唔需要捱炒價買番vip gift的玩家,我覺得我的觀點 ...
solarlord2001 發表於 10-4-2011 04:29 PM

我真係對事唔對人,做人有好多野真係要接受,我自己都好多有問題既1/6,又有好多想要既比人炒到天咁高,但係唔係有D野係人有我都要有,....有D野真係講時機,又睇你付出幾多,強求真係冇用,唔只玩具,對好多野都係......
頭像被屏蔽