Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Jack sparrow Us jap有望遠鏡跟 香港無 歧視?

回復  白羊座_穆

你諗得太多,我td得lee個a/c。哎~服晒!
真係咩人諗咩嘢!
BigOil 發表於 10-4-2011 04:40 PM

呢個POST 尋日開始

你今日先註冊:36:
經過我詳細分析, 呢次事件係百分之二百有歧視, 係歧視巴西, 葡萄牙, 尼泊爾, 以色列, 新彊, 埃及.........人啦 , 佢地用咁x貴價越洋訂HT野, 連碌野都冇, 好X慘呀, 哈哈哈~{:3_147:}
輸打嬴要,之前vip咁多禮物日本同美國都冇嘈,呢樣已經顯得香港人(意指某部份接受唔到冇禮物既ht玩家)相當小家,我身為香港人都覺得自己既民族好失禮

有d冇vip既人話要取消舊有既vip永久會員制,要求改為一年制,仲好笑
我相信如果真係咁做,ht真係會俾人拆舖,ht根本就冇可能會搞以前d玩家,好明顯係某d人做唔成vip而出現小學雞葡萄症狀

學《機場阿嬸》咁去Hottoys門口瞓地啦!

輸打嬴要,之前vip咁多禮物日本同美國都冇嘈,呢樣已經顯得香港人(意指某部份接受唔到冇禮物既ht玩家)相當小家 ...
ase 發表於 10-4-2011 08:59 PM

agree!!!:71:
呢個POST 尋日開始

你今日先註冊
改咩名好? 發表於 10-4-2011 08:08 PM

你係咪精神有問題呀,定睇得金田一多要扮神探呀,我都諗唔到有乜必要開個新a/c出post,我唔覺得我出個post有問題,自論自由,乜你做開lee d嘢用幾個a/c出post。乜forum a/c好值錢,可以攞去bid,idiot!
輸打嬴要,之前vip咁多禮物日本同美國都冇嘈,呢樣已經顯得香港人(意指某部份接受唔到冇禮物既ht玩家)相當小家 ...
ase 發表於 10-4-2011 08:59 PM

completely agree! 超失禮,如果陳生比日本玩具雜誌問及lee d事,係超樣衰,我係佢就摺咗門市,擺晒去sideshow賣。
completely agree! 超失禮,如果陳生比日本玩具雜誌問及lee d事,係超樣衰,我係佢就摺咗門市,擺 ...
BigOil 發表於 10-4-2011 09:48 PM

咁咪無local專業玩家同佢做qc??

回復 199# ase

i do not think it's "discrimination", but i agree HT this time is unfair to us HK collectors

first, i'm not vip, so if this is vip gift, i'll feel better, because i missed my chance to become vip.
second, this Jack Sparrow is DX version, it should be complete, but now we HK collectors can't get the "complete" figure because HT is bias towards JP and US (this is very apparent, from tokyo exhibition)
i dont mind the telescope gift at all, but now i KNOW for a fact that i'm missing something for my jack, its not a good feeling.

also i dont think HK people are the only ones feeling this way, go and see the FB comments, everyone is unhappy, not just HK ppl
唔該TD板主見到哩啲post就delete咗佢啦,玩玩具啫,影響晒整個TD啲氣氛!成日見到個post都響最top果幾行!唉!:38:
頭像被屏蔽
頭像被屏蔽
雖然我有d失望~~
不過之前好多 vip gift...第2 d地方都無啦...
算啦~   到時枝鏡可能炒到$500
pathk 發表於 9-4-2011 10:01 PM

Support!
我覺得比海外客獨家野呢啲陸續有黎。
maxy2k 發表於 9-4-2011 11:33 PM

隻 classic predator 試過啦, SS 加錢版多個無彈痕面罩。
呢件配件,對一個玩家有幾吸引,係好個人化既事,
你唔想要,唔代表人地想要係有問題.
well,你可以叫佢地去si ...
Toro 發表於 10-4-2011 12:10 AM

very support! classic hongkong's people problem is don't know where is the base line, only know use anger to get what they want.