Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Jack sparrow Us jap有望遠鏡跟 香港無 歧視?

無錯,到時6野係網上又炒到幾魚,D炒家見賺少左咪依家嘈定
kkkso04010 發表於 10-4-2011 14:46

香港無貨點炒呀,起碼都要比幾支HK ,以便提高價位啦,

去HT 門口,舉高標語,

大叫口號,"強烈要求ht 比幾支望遠鏡落香港區"
我淨係覺得如果做左VIp之後,過一排無幫襯或者買得小就要取消個VIP資格既話,咁呢間商店都幾XX。

如 ...
pingpung 發表於 10-4-2011 14:57

買得小係炒家黎,緊係要取消啦:50:
買得小係炒家黎,緊係要取消啦
布魯士 發表於 10-4-2011 03:05 PM

小弟家貧無咩錢買HT, 一年都唔夠兩隻, 所以永遠都做唔到VIP呀, 哩個世界果然窮人含韻(澳門龍環葡韻個韻)
香港無貨點炒呀,起碼都要比幾支HK ,以便提高價位啦,

去HT 門口,舉高標語,

大叫口號,"強烈 ...
布魯士 發表於 10-4-2011 03:01 PM

所以D人咪係度嘈,話歧視,又話唔公平
所以D人咪係度嘈,話歧視,又話唔公平
kkkso04010 發表於 10-4-2011 15:07

無得炒,好唔公平呀:63:
小弟家貧無咩錢買HT, 一年都唔夠兩隻, 所以永遠都做唔到VIP呀, 哩個世界果然窮人含韻(澳門龍環葡韻個韻 ...
Anfernee615 發表於 10-4-2011 15:06

我又何嘗唔係丫:63:
我又何嘗唔係丫
布魯士 發表於 10-4-2011 03:11 PM

但你留番好多錢買BM WO..師兄
無得炒,好唔公平呀
布魯士 發表於 10-4-2011 03:09 PM

冇得炒呀.....隻IM MK6 手手 都賣到5舊啦

呢枝鏡 真係可以賣得仲貴吧
冇得炒呀.....隻IM MK6 手手 都賣到5舊啦

呢枝鏡 真係可以賣得仲貴吧
改咩名好? 發表於 10-4-2011 03:13 PM

所以先會有咁多人係度嘈話歧視同唔公平
係度大聲叫HT 送6野比佢地,
玩具又唔係必需品,無咪算啦,又唔會死人:42:
回復 163# Anfernee615

佢應該唔會回你,佢玩具玩到精神錯亂,又話三年買好多,又話冇話自己係vip,買咁多ge係咪咁型ht比個vip佢都唔要;一係佢唔係香港人,眼紅香港有vip制。但我想知佢覺得一年要買幾多先renew到個vip?係咪一年買40隻?ht聽佢講,應該冇運行,講嘢都唔make sense!三年40隻,大把人都有咁上下,post出嚟晒命簡直比人笑死。只係支鏡,係咪咁緊要呢?而且我唔覺vip會送支鏡,就算vip乜都冇,會唔會為咁而唔買,我諗好多人都照買!都係果句,覺得唔ok咪放咗張單上sideshow買囉!再唔ok,直頭放咗張單以後唔好買ht,因為你走去嘈陳生,佢都係果句,ht唔適合你,請好好生活!
回復  Anfernee615

佢應該唔會回你,佢玩具玩到精神錯亂,又話三年買好多,又話冇話自己係vip,買 ...
BigOil 發表於 10-4-2011 03:23 PM

師兄..大家係到玩玩具je, 唔需要太激動ge, 網上係可以俾我地發表自己意見ge平台, 其實都係想俾大家去發表下意見, 不過有時候大家都會有立場, 或者有特定喜歡或情意結支持某個品牌,但唔通我買開nike都有8折,adidas我買開只俾85折我, 我去嘈adidas咩, 只係有d人夜郎自大je, 我哩d窮人, 買玩具都係想舒緩下威力je, 唔會下下話d野影響唔到我, 就i don't care je...就好似有個阿婆行動不便過方路, 佢唔會阻住你過馬路, 你就i don't care咩, 更係上面幫下手ga na,玩玩具多少唔會代表你個人有幾勁, 我總唔相信某d大大好似李家乘敢有錢, btw 有錢並不代表人格如何好, 只可以話你有營商有道, 我需然係窮人, 但我起碼會得閒去做下公益活動, 唔會去花時間做咀炮話自己買好幾多ht黎曬命, 唔會話影響唔到我理得你死
註冊日期: 10-4-2011:(洗唔洗呀....
有時呢,做人行得正,企得正
評論下都要開個新AC,為咩呢:42:
註冊日期: 10-4-2011洗唔洗呀....
評論下都要開個新AC,為咩呢
白羊座_穆 發表於 10-4-2011 03:40 PM

yup, you got it
其實可以建議關topic je, 反正乂家討論會個點已經走歪左方向..
小弟 3 年將近 40 隻 HT 1/6

上個月我訂了 5 隻 (Bruce Lee x 3, Tracker Predator, Indiana Jones, Jac ...
Gretzky99 發表於 10-4-2011 10:52 AM

但係大大你寫哥ge大部份items, 都係ht 停左vip後ge野黎個wo
註冊日期: 10-4-2011洗唔洗呀....
評論下都要開個新AC,為咩呢
白羊座_穆 發表於 10-4-2011 03:40 PM

應該都等左好耐...開新AC 要等3個鐘先可以出POST 回POST