Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Jack sparrow Us jap有望遠鏡跟 香港無 歧視?

咁快到了第十一版,但大家開始偏離今次的主題
越走越遠
顯然你是 VIP

不想讓人洗牌

不過 VIP 洗牌只是時間的問題......

因為 HT 只要計算拿取 VI ...
Gretzky99 發表於 10-4-2011 11:03 AM

Gretzky兄,VIP少買就唔可以再做VIP係咩道理?
如果係咁其實你自己講野都有矛盾,你話買得少只拿送禮物個D人係炒家,
其實炒家先係買得最多,最易做到VIP,而家多左咁多炒家,唔比開VIP係最好....
VIP唔訂野其實HT重開心,唔駛比折你..
唔再送禮物比VIP你都吹佢唔漲,但係HT都繼續送,表示其實HT都真係重視呢班客...
重有你買咁多又唔做VIP我真係唔明,而家你想做都冇得做......
HT可能再唔會有VIP,等而家呢一班自然流失.....
Gretzky兄,VIP少買就唔可以再做VIP係咩道理?
如果係咁其實你自己講野都有矛盾,你話買得少只拿送禮物個 ...
neo.L 發表於 10-4-2011 02:03 PM

一針見血:71:
根本就無野好嘈:67:
都唔係第1次,唔明重要嘈d咩
predator送原裝面具,洲長送耳機,godfather送帽
都一樣係香港vip無,外國有,so???
predator送原裝面具,洲長送耳機,godfather送帽
都一樣係香港vip無,外國有,so? ...
白羊座_穆 發表於 10-4-2011 14:16

可能無得炒"特別禮物",唔甘心者....

應該要好似ironman mark 6 咁,送隻手比 vip 炒麻:66:

應該要好似ironman 送對手比 vip 炒麻
布魯士 發表於 10-4-2011 02:17 PM

之後又會出現mark ii事件
咁快到了第十一版,但大家開始偏離今次的主題
越走越遠
kkkso04010 發表於 10-4-2011 12:32 PM

哈哈~而家討論咩都係~
想封殺炒家
最直接方法就係HT再販:58:
不過無咩可能~
都一樣係香港vip無,外國有,so? ...
白羊座_穆 發表於 10-4-2011 02:16 PM

因為香港人生活太緊張~壓力太大~有咩事就有如驚弓之鳥~~出現大反彈
想封殺炒家
最直接方法就係HT再販
不過無咩可能~
wayne1117 發表於 10-4-2011 02:40 PM

figure 抄得起,
Ht 都不知幾高興~.............:49:
要做 VIP 一早做o左

2010年上半年已經訂了 差不多 10 隻......
Gretzky99 發表於 10-4-2011 10:59 AM

小弟想問下Gretzky兄你現在係唔係HT vip黎ga?

應該要好似ironman mark 6 咁,送隻手比 vip 炒麻
布魯士 發表於 10-4-2011 02:17 PM

無錯,到時6野係網上又炒到幾魚,D炒家見賺少左咪依家嘈定:67:

舊年做唔切個D,又想HT 重開收 VIP ,仲話要年制添
但如果HT 話,舊個d依然係終身制,新個d vip 要年制,又會點呢?又唔公平?
再收新vip , 舊既 vip 變年制,都係對舊vip 唔公平喎

跟住上面有d c hing 又話買得少係炒家,買得多先係客仔......咩道理?-.-
好多人都係嚴選架....
我淨係覺得如果做左VIp之後,過一排無幫襯或者買得小就要取消個VIP資格既話,咁呢間商店都幾XX。:53:

如果佢係傳銷公司就無問題囉。:38: