Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Jack sparrow Us jap有望遠鏡跟 香港無 歧視?

:42:唉~ 我都唔明, 香港訂平3成都唔心足, 有問題換又方便業
睇黎香港大陸化太嚴重... 個個俾左一千幾百就係大爺, 點解香港會變成咁??:70:

樓上D人又話欺騙, 又話抗議, 又什麼得罪香港玩家嘅人
咁想要咪去SIDESHOW訂囉, 計返港紙多一千就得啦, 送到你屋企門口十分方便
以前.......老豆老母係消費者,當然“sing"巴你啦,
依家.......自己係消費者,當然係要識得為自己ge權 ...
sunnychu 發表於 9-4-2011 11:13 PM

爭取權益?

Sideshow US $240 = HK $1872

HT 話: 好! 加 HK $250, 我送比你!!! :44:
ht再唔俾香港買家R到著數既話.....可能會導致集體響門市以平水儀度lin.........:DD
爭取權益?

HT 話: 好! 加 HK $250, 我送比你!!!
Gretzky99 發表於 9-4-2011 11:25 PM

一分錢,一分貨∼∼∼
好∼我受你∼∼∼∼:DD
我覺得比海外客獨家野呢啲陸續有黎。
maxy2k 發表於 9-4-2011 11:33 PM

未來 HT 每款至少有兩個版本, 每個版本有一至兩件"特殊"配件

儲齊需要交換, 問你死未?! :66:
唔~~又係wor!sorry sorry
原來張圖係寫明支長鏡只為英國同日本market而設,唔係vip gift
似乎要用返剛 ...
Toro 發表於 9-4-2011 11:09 PM

海外玩家用貴過香港既價買... 因為係SS官方正價,
但,唔係首次有著數, 根本唔可以話係著數

因為佢地要俾相等代價(多D錢)去買特別版,
唔好激動, 鐘意咪自己上sideshow個網用外國個價錢訂囉, 禁咪冇"歧視"囉.
chankb 發表於 9-4-2011 11:25 PM

反正你又唔想要件野,佢地激動佢地既事,
你去一個講A既Post話B先岩,永不會有人認同你,
咪又係搵野黎嘈,並唔會有人讚你睇得開架,留返啖氣啦.
爭取權益?

HT 話: 好! 加 HK $250, 我送比你!!!
Gretzky99 發表於 9-4-2011 11:25 PM

$250支,我買呀.
maxy2k 發表於 9-4-2011 11:33 PM

咁做都係保障返同HT食貨既外國批發
令佢地既貨拍埋水貨度時更有競爭力麻
就好似香港BANDAI行貨送埋D鐵牌呀,水晶呀~

其實你留意下,香港貨既定價已經係一隻比一隻提升緊,
同外國既差距少左好多啦.
唔知呢個post可以去到幾多頁呢:67:
咁做都係保障返同HT食貨既外國批發
令佢地既貨拍埋水貨度時更有競爭力麻
就好似香港BANDAI行貨送埋D鐵 ...
Toro 發表於 9-4-2011 11:48 PM

其實外國的定價也不斷提高....

DX03, 04 US $200 ~ 210

DX05, 06 US $230 ~ 240.......:31:
快 D 揾"禮義廉"出頭啦!"成功爭取魔盜王望遠鏡!!" YEAH!!!!

http://www.dab.org.hk/hk/content/home.do
$250支,我買呀.
Toro 發表於 9-4-2011 11:44 PM

請到以下網址訂購, 只須附加合理運費. 將有專人送達府上, 無需排隊輪侯

http://www.sideshowtoy.com/?page ... mp;new&preorder
唉~ 我都唔明, 香港訂平3成都唔心足, 有問題換又方便業
睇黎香港大陸化太嚴重... 個個俾左一千幾百就係 ...
kevin6 發表於 9-4-2011 23:25

其實我真係好服果o的話隻玩具出得唔好要去消委會睇o下受唔受理o既見習生~!:31:
最後有幾多位去左投訴係有結果o既呢~!?又好似唔見有出post講過~!??:38: