Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Jack sparrow Us jap有望遠鏡跟 香港無 歧視?

而家D社會風氣真係好有問題 .....咁少事都要好似D細路揼地死撂...
kingofhero 發表於 9-4-2011 10:07 PM

老豆老母寵壞......:68:
你話送支canon鏡就話姐。:34:
其實hk玩家好幸福架啦
Vip 都無得送
Jap, us唔洗vip 都有
歧視?
Dislike!

Source from ht fb

第一日開訂又唔講
hins19 發表於 9-4-2011 07:41 PM

1) HT has no obligation to inform HK customers of such details...
2) If I were HT management I'd also give such gifts to Japanese & American customers since they're less troublesome..?
3) The best way for one to express his discontent towards HT would be stop buying its products.
VIP 可以抽獎, 一定有禮物 (首映戲飛 或者支鏡)
Gretzky99 發表於 9-4-2011 10:15 PM

一定有??
一定有??
fatestay 發表於 9-4-2011 10:22 PM

VIP  一定有 首映戲飛 or gift
我又諗起「我唔要罐頭呀!想食死我哋咩?我要錢呀!」......嗰個 R 錢呀嬸。

試下搵關愛基金同 HT 傾下。
我又諗起「我唔要罐頭呀!想食死我哋咩?我要錢呀!」......嗰個 R 錢呀嬸。

試下搵關愛基金 ...
迴轉宙斯 發表於 9-4-2011 10:27 PM

直頭應該去 HT 門口請願!!! :34:
是旦啦
直頭應該去 HT 門口請願!!!
Gretzky99 發表於 9-4-2011 10:33 PM

到時學班80後咁,帶張唔夠錢ge eps +12500個一毫去買野以示不滿:66:
你話送支canon鏡就話姐。
其實hk玩家好幸福架啦
maxy2k 發表於 9-4-2011 10:19 PM

我同意我地hk 算係咁ga la~~~~~
換野又方便,又有得做vip
**不過最好比埋hk玩家la~~~:x

ps~雖然我都想要支鏡~~~:handshake:
身在福中不知福...唉~~~
真係想要嘅咪上sideshow網訂,不過要$500+買多件配件,值唔值就自己衡量

歧視唔係亂up架. 應該有但特登唔比你才是歧視...

你點解應該得到那贈品? 可唔可以解釋下?

最多只可說人有我也要有, 其實香港玩家己经比海外玩家幸福, 有得換件, 價錢又平一段, 有快有得玩.
你點解應該得到那贈品? 可唔可以解釋下?
chankb 發表於 9-4-2011 10:51 PM

解釋好簡單,呢件叫VIP gift,應該係vip都有呀
咁如果香港VIP冇,真係好似有問題喎

但係,我認為應該再多了解一下,香港VIP是否"必定沒有"這分gift先
實情係點?有巴打話而家訂係可以抽首映飛或者gift,件gift係咪隻鏡?
Gretzky99已經講左好多次,香港都有,但就冇人理會佢,一味話香港有問題.
我認為應該搵人再三去HT確認下先,再發炮都未遲...

回復 37# Toro

HT 邊樹講過件嘢係叫VIP gift同係比VIP 呀? HT 外國有VIP咩?