Toysdaily 玩具日報

[分享討論] Jack sparrow Us jap有望遠鏡跟 香港無 歧視?

好心唔好開埋啲俾人圍插嘅post la~~:ar:
HT咁樣做,係咪想我地拉大隊去HT門示威抗議呀:74:
到時我地塞爆你地門口,你地做唔到生意就唔好怪我地啦:angry:
回復  Toro

HT 邊樹講過係VIP gift 呀?
chankb 發表於 9-4-2011 10:58 PM

VIP 去訂個陣 HT SALES 話 VIP 有得抽首映戲票/紀念品,件紀念品如無意外係支鏡!

無講明, 不過 9 成係支鏡......:36:
回復 40# Gretzky99

冇也所謂, 唔知d人點解禁激動:58:
HT咁樣做,係咪想我地拉大隊去HT門示威抗議呀
到時我地塞爆你地門口,你地做唔到生意就唔好怪我地啦:a ...
sunnychu 發表於 9-4-2011 11:03 PM

另一個細路揼地死撂......

以前? 老豆老母一巴二巴 "sing" 醒你.......:26:
回復  Toro

HT 邊樹講過件嘢係叫VIP gift同係比VIP 呀? HT 外國有VIP咩?
chankb 發表於 9-4-2011 10:58 PM

唔~~又係wor!sorry sorry
原來張圖係寫明支長鏡只為英國同日本market而設,唔係vip gift
似乎要用返剛剛相反既視點去睇
對面一直用貴過香港既價買HT,反而係首次有著數
好心唔好開埋啲俾人圍插嘅post la~~
roywong 發表於 9-4-2011 10:58 PM

乜TD唔係言論自由,可以表達意見嘅咩?
多人鍾意先可以post架?
唔啱聽咪由佢沉底咯,我又冇逼人附和我!
樓主見唔高興又覺得HT欠咗你嘅,咪唔好訂呢隻貨囉!無謂又出咪呢D膠post啦......
另一個細路揼地死撂......

以前? 老豆老母一巴二巴 "sing" 醒你.......
Gretzky99 發表於 9-4-2011 11:07 PM

以前.......老豆老母係消費者,當然“sing"巴你啦,
依家.......自己係消費者,當然係要識得為自己ge權益去爭取啦。
依D咁ge post,集中一篇講就夠啦,唔洗開咁多篇喎∼
好心唔好開埋啲俾人圍插嘅post la~~
roywong 發表於 9-4-2011 10:58 PM

有人屎忽痕

鍾意俾人圍插

樓下繼續插.......:75:
EB一於加支鏡做賣點,幫一幫自己,又可以回HT一大巴.....
憑開訂時既資訊,小弟已經覺得想入/值租。

咁第一時間去訂,訂完知道有抽獎,開心。有野買有獎抽,唔錯。

今日見到官圖個支疑似假狗既野,dislike。

比我都唔會用呢支野做道具diaplay。

有d野,睇開d啦,搭車去抗議唔洗金錢時間?

老馮比hong kong people架?
放鬆D 啦 ... 香港人 ...
問心果句...呢個exclusive 品送俾你 ... 有幾多個人真係會用 ...
唔好激動, 鐘意咪自己上sideshow個網用外國個價錢訂囉, 禁咪冇"歧視"囉.